ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Γ.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΓΕΛ2Σαρωτική η Γ.Ε.Λ. στη Τελική Φάση Γυμναστικής Συλλόγων και Ατομικού Γ – Δ κατηγορίας Περιφερειών. Στη κατηγορία Κορασίδων η Γ.Ε.Λ. κατέλαβε την 1η θέση αποσπώντας το Χρυσό μετάλλιο με διαφορά από την δεύτερη ομάδα.

Η ομάδα αποτελούνταν από τις αθλήτριες Δημολάκου Σοφία, Δημουλά Έλλη, Μάγγου Γεωργία, Μπελούλη Λυδία, Παπαδοπούλου Πωλίνα, Ριζούλη Αικατερίνα και Χολέβα Θεοδοσία. Αναλυτικά οι αθλήτριες της Γ.Ε.Λ. απέσπασαν τις πιο κάτω θέσεις και μετάλλια:

Μπελούλη Λυδία 6η στο Σύνθετο ατομικό, 5η στη Μπάλα, 5η στο Ελεύθερο και 6η στις Κορίνες,

Χολέβα Θεοδοσία 7η στο Σύνθετο ατομικό, 2η στη Μπάλα 7η στο Ελεύθερο και 7η στις Κορίνες,

Δημολάκου Σοφία 9η στο Σύνθετο ατομικό,6η στο Ελεύθερο και 8η στη Μπάλα,

Μάγγου Γεωργία 10η στο Σύνθετο ατομικό και 7η στο Ελεύθερο.

Πάρα πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν η Δημουλά Έλλη, η Ριζούλη Αικατερίνη και η Παπαδοπούλου Πωλίνα.

ΓΕΛ1Στη κατηγορία Παγκορασίδων η Γ.Ε.Λ. κατέλαβε την 3η θέση και Χάλκινο μετάλλιο. Η ομάδα που αποτελούνταν από τις αθλήτριες Κόκκοβα Βεατρίκη, Κωστοπούλου Δήμητρα, Σαπούνα Δέσποινα, Τσιονάρα Ειρήνη και χολέβα Μυρσίνη απέσπασαν τις πιο κάτω θέσεις και μετάλλια :

Σαπουνά Δέσποινα 8η στο Σύνθετο ατομικό και 1η θέση στο Ελεύθερο και 5η στο Σχοινάκι,

Τσιονάρα Ειρήνη κατέλαβε την 4η θέση στο Σύνθετο ατομικό και την 4η στο Ελεύθερο, την 5η στο Σχοινάκι την 5η στο Στεφάνι και 7η στη Μπάλα.

Επίσης πάρα πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν η Κόκκοβα Βεατρίκη που κατέλαβε την 16η θέση στο Σύνθετο ατομικό, η Χολέβα Μαρισίνη και η Κωστοπούλου Δήμητρα

Ο πρόεδρος κος Γεώργιος Βαϊόπουλος τόνισε: « Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των αγώνων. Σίγουρα κάποιες αθλήτριες μας θα μπορούσαν να είχαν μια καλλήτερη θέση αλλά η ατυχία μερικές φορές φέρνει διαφορετικά αποτελέσματα. Από τα λάθη μαθαίνουμε και γινόμαστε πιο δυνατοί για τις επόμενες αναμετρήσεις. Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο από εμένα προσωπικά και το Δ.Σ. του συλλόγου σε όλες τις αθλήτριες, τις προπονήτριες και τις βοηθούς προπονητριών μας, κες Αικατερίνα Ντουλάμοβα, Γκουντρουμπή Ευαγγελία, Πιτσίλκα Ευδοξία, Βαιοπούλου Νικολέτα, Ζάχου Βασιλεία, Μάντζιου Ανθή και Νατσαρίδου Μαίρη. Εύχομαι σε αθλήτριες, προπονήτριες και γονείς ένα ευχάριστο και καλό καλοκαίρι.

Από την νέα περίοδο, τον Σεπτέμβριο, υποσχόμαστε πολλές εκπλήξεις για όλους.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ