ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100 ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ… ΕΞΩΦΥΛΛΟ

498Πριν από τρία χρόνια η Turia ήταν ένα όμορφο χαμογελαστό κορίτσι που αγαπούσε τον αθλητισμό. Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της σε έναν υπερμαραθώνιο βρέθηκε στο κέντρο μιας  δασικής πυρκαγιάς. Η κοπέλα κατάφερε να επιβιώσει αλλά έπαθε εγκαύματα στο 64% του σώματός της. Από τότε η Turia έχει υποστεί 100 χειρουργεία και έχει νοσηλευτεί 864 ημέρες παλεύοντας για τη ζωή της.

Στόχος της ζωής της σήμερα είναι να βοηθά όσους χρειάζονται στήριξη και να τους ενθαρρύνει με ομιλίες. «Οποιαδήποτε απόπειρα για να περιγράψουμε τη μαγεία και την ομορφιά της Turia είναι πιθανόν να χαθεί σε  κοινοτοπίες και κλισέ. Ωστόσο, δεν έχω συναντήσει ποτέ πιο αξιόλογο άτομο» λέει η διευθύντρια του περιοδικού Helen McCabe.

«Σε έναν κόσμο που κυνηγάει με μανία την τελειότητα, που νιώθει ανικανοποίητος όταν κάτι δεν του πάει καλά, είναι πηγή θάρρους η Turia Pitt η οποία έρχεται να μας θυμίσει ότι οι ομορφιές της ζωής δεν είναι το αψεγάδιαστο πρόσωπο και ότι χρειάζονται και άλλα πράγματα για να γίνουμε ευτυχισμένοι».

Στο περιοδικό, Η Turia περιγράφει τα τρία τελευταία χρόνια της ζωής της  αλλά και την αξιοσημείωτη αγάπη του συντρόφου της, Michael Hoskin που συνεχίζει να είναι κοντά της και να τη βοηθά να ανακάμψει. Όπως λέει η ίδια αισθάνεται «το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο».

499

836enikos.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com