ΧΩΡΙΣΕ ΤΗ 14ΧΡΟΝΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ- ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΣΎΖΥΓΟ

301Η 14-χρονη Maimuna Abdullahi από τη Νιγηρία, πωλήθηκε σε γάμο από τους γονείς της για περίπου $200. Ωστόσο, ήταν πολύ έξυπνη για το νέο σύζυγό της, ο οποίος προσπάθησε να την περιορίσει κακοποιώντας την. Ο 28χρονος σύζυγος, Mahammadu Saidu, την κλείδωνε  στο σπίτι και την ανάγκαζε να δουλεύει σκληρά.

Όταν το κορίτσι δεν άντεχε άλλο, έφυγε και πήγε στο σπίτι των γονιών της, πράγμα που εξόργισε τον πατέρα της ο οποίος κτύπησε την κόρη του.

Όταν ο σύζυγος έφτασε στο σπίτι των πεθερικών του, χτύπησε και αυτός το κορίτσι επειδή τόλμησε να φύγει. Το κορίτσι μεταφέρθηκε σε γιατρό με πρόσωπο πρησμένο από τον ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της, και την πλάτη και τα χέρια γεμάτα σημάδια από τον ξυλοδαρμό από τον πατέρα της.

Ο Saidu θεωρεί υπεύθυνη για τη συμπεριφορά της συζύγου του το γεγονός ότι είχε πάει για λίγα χρόνια στο σχολείο. Τώρα ψάχνει για μια νεότερη γυναίκα που θα είναι πιο υπάκουη.

Η Abdullahi είναι μια από τις χιλιάδες των διαζευγμένων νεαρών γυναικών στη Νιγηρία, παιδιά που εξαναγκάστηκαν να παντρευτούν και δραπέτευσαν ή διώχτηκαν από τα σπίτια τους από τους συζύγους τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ