AΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΟΑΕΕ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Ζούμε το δικό μας μαρτύριο σαν άνθρωποι της αγοράς, ενώ είναι φανερό πλέον πως όλες οι κινήσεις αποσκοπούν στην εξόντωση του μικρομεσαίου επαγγελματία». Αυτά υπογράμμισαν μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου, με αφορμή εκδήλωση με θέμα τις οφειλές στον ΟΑΕΕ και τις κατασχέσεις που προωθεί ο Οργανισμός, μέλη της σχετικής κίνησης πρωτοβουλίας.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους επαγγελματίες προκειμένου να μεθοδεύσουμε την άμυνά μας απέναντι στην αντιδημοκρατικότητα και αντισυνταγματικότητα των κατασχέσεων δήλωσαν οι ομιλητές, οι οποίοι γνωστοποίησαν την αποστολή σχετικών προειδοποιητικών σημειωμάτων από το Κέντρο Είσπραξης του ΟΑΕΕ.

«Στόχος μας η ανάπτυξη διαλόγου με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την καλύτερη μεθόδευση της αντίδρασής μας, αφού το φαινόμενο των οφειλών προς τον ΟΑΕΕ γιγαντώθηκε την περίοδο της κρίσης, πράγμα που καταδεικνύει ότι δεν ήταν επιλογή των επαγγελματιών αλλά οφείλεται κυρίως στην πτώση του τζίρου», τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 1η Ιουλίου, στις 7.30μμ.,στο Επιμελητήριο Λάρισας, παρουσία και του προέδρου του ΙΝΚΑ Θεσσαλίας κ.Βασίλη Κόκκαλη, ο οποίος αναμένεται να αναπτύξει τη διαμόρφωση ενός πλαισίου παρέμβασης και αμφισβήτησης μέρους των οφειλών, προσεγγίζοντας το θέμα και από τη νομική του διάσταση.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ