ΑΓΩΝΙΑ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ

Αναρτώνται σήμερα στη 1 στα σχολεία όλης της χώρας

βασειςΤα ψέματα τελείωσαν, η αγωνία τελειώνει (ή κορυφώνεται) και στη 1:00 το μεσημέρι χιλιάδες μαθητές και απόφοιτοι του λυκείου θα μάθουν τι.. ψάρια έπιασαν στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις.

Οι βαθμολογίες των πανελλαδικών θα αναρτηθούν στα σχολεία όλης της χώρας και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν τους βαθμούς τους αρκεί να συμπληρώσουν τον 8ψήφιο κωδικό τους και τα τέσσερα πρώτα γράμματα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, με κεφαλαία ελληνικά.

Σήμερα στα σχολεία της χώρας θα αναρτηθούν οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ-Β΄ (στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα). Αύριο, θα αναρτηθούν οι βαθμοί των ΕΠΑΛ-Α΄, καθώς και των ΕΠΑΛ-Β΄ (μαθήματα ειδικότητας), την ίδια ώρα, σε όλα τα σχολεία της χώρας.

Όλοι οι υποψήφιοι και των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ (ομάδες Α΄ και Β΄) θα μπορούν, μετά τις 13:00 να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ειδική σελίδα του υπουργείου Παιδείας ιστοσελίδα πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων αναμένεται να ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, οι οποίοι συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, πρέπει μέχρι τις 4-7-2014 να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).

Τέλος, επισημαίνεται ότι μέχρι την Πέμπτη οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν μόνο πρόχειρα μηχανογραφικά δελτία (προσωρινή αποθήκευση). Από την Πέμπτη ως τη Δευτέρα 14 Ιουλίου όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr.

newsit.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ