ΓΙΟΡΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

αφίσα γιορτής. jpg (Αντιγραφή)Με μια μουσική συναυλία, στη «Στέγη Αλληλεγγύης» , οι «Ενεργοί Πολίτες Λάρισας» αποχαιρετούμε τους εθελοντές και φίλους της Κίνησης πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, ένα αναγκαίο διάλειμμα, για ξεκούραση και ανασύνταξη δυνάμεων μετά από μια ιδιαίτερα επίπονη και παραγωγική χρονιά.

Σ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν 497 εθελοντές κουβάλησαν 168 τόνους τροφίμων στις 10 διαθέσεις προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» και 9 τόνους στο τμήμα δωρεών καθώς και χιλιάδες μερίδες φαγητού από χώρους μαζικής εστίασης σε συσσίτια της πόλης. Επίσης, αφιέρωσαν εκατοντάδες ώρες εθελοντικής εργασίας στο Ιατρείο και στη Στέγη Αλληλεγγύης, στις υπαίθριες δράσεις (συλλογή τροφίμων, βιβλίων, καλλιέργεια παραδοσιακών σπόρων), στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και σε συμβουλευτικές υπηρεσίες. Εργάστηκαν με αυταπάρνηση αγόγγυστα με μοναδικό σκοπό την προσφορά  προς τον συνάνθρωπό μας.

Σ’ αυτούς είναι λοιπόν αφιερωμένη η τελευταία δράση μας, μετά τις 8 το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης 2 Ιουλίου, λίγες ημέρες πριν το κλείσιμο της «Στέγης Αλληλεγγύης» και του «Ιατρείου Αλληλεγγύης» λόγω θερινών διακοπών. Πρόκειται για μια μουσική γιορτή, μια καλοκαιρινή βραδιά αφιερωμένη σε όλους όσοι στάθηκαν στο πλάι τους κι έγιναν συνοδοιπόροι στο δύσκολο, αλλά συνάμα υπέροχο δρόμο της αγάπης και της αλληλεγγύης. Μια εκδήλωση  πλημμυρισμένη  από ποιοτική μουσική και τραγούδι.

Η εκδήλωση είναι πρόταση και εθελοντική προσφορά καλλιτεχνών της πόλης. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν το μουσικό συγκρότημα “ChristosGortsosandtheband”, η Άννα Αστρουλάκη και ο ΘηρίμαχοςΠάκας μαζί με μουσικούς υποσχόμενοι να χαρίσουν ανεπανάληπτες μελωδικές στιγμές. Το ρεπερτόριο των καλλιτεχνών- τραγουδιστών κινείται στο χώρο του έντεχνου τραγουδιού. Η ηχητική κάλυψη είναι προσφορά της  εταιρίας ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ – Μουσικά Όργανα.

Οι «Ενεργοί Πολίτες Λάρισας» απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να συμμετέχουν ενεργά σ’ αυτή την εορταστική εκδήλωση. Για την Κίνηση των «ΕνΠοΛ» ενεργή συμμετοχή σημαίνει εθελοντική εργασία στην προετοιμασία της εκδήλωσης (δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 6987-222208  ή στη Στέγη Αλληλεγγύης, Παναγούλη 37) και προαιρετική προσφορά εναλλακτικού εισιτηρίου (τρόφιμα που συντηρούνται εκτός ψυγείου) την ημέρα της εκδήλωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ