Η DAILY MAIL «ΚΡΑΖΕΙ» ΤΟΥΣ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ: «ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ – Η ΚΕΙΤ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΛΟΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ»

860Τους γονείς της Κέιτι Μίντλετον, αλλά και την ίδια την δούκισσα του Κέιμπριτζ «κράζει» η Daily Mail. Αιτία μια εμφάνιση της μέλλουσας βασίλισσας με παιδικά βραχιολάκια που κάνουν θραύση στη Μεγάλη Βρετανία και τα οποία πωλούν οι γονείς της.

«Δεν χάνουν ποτέ την ευκαιρία να βγάλουν λεφτά. Ετσι και τώρα, οι γονείς της δούκισσας του Κέιμπριτζ ”εξαργυρώνουν” τη νέα τρέλα με τα τρελοβραχιόλια που φτιάχνουν μόνοι τους οι μαθητές. Ο Μισέλ και η Κάρολ Μίντλετον πωλούν ένα προϊόν παρόμοιο με τα βραχιόλια Rainbow Looms μέσω του on-line μαγαζιού τους Party Pieces. ”Μόλις έφθασαν” αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους για το νέο προϊόν που πωλούν, συνοδεύοντάς την με μια φωτογραφία από τα λαστιχάκια που τα παιδιά μεταμορφώνουν σε βραχιόλια. Η τιμή της κάθε συσκευασίας ανέρχεται στα 2,99 λίρες. Η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη πρόσφατα να φορά ένα τέτοιο βραχιόλι. Αυτό, βέβαια, θα μπορούσε να είναι απλά μια σύμπτωση…», γράφει η Daily Mail.

iefimerida.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ