ΣΤΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ Ο Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε τον διευθυντή ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Λάρισας κ. Σωτήρη Αλευρά συναντήθηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος. Αντικείμενο της συνάντησης τους ήταν οι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στις αρδευτικές γεωτρήσεις στο Δήμο Κιλελέρ.

Ο κ. Νασιακόπουλος ενημέρωσε τον κ. Αλευρά ότι οι συνεχείς διακοπές ρεύματος εξαιτίας της ανεξέλεγκτης καύσης σιτοκαλαμιών και της επικείμενης απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων της ΔΕΔΔΗΕ δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στους αγρότες της περιοχής οι οποίοι δεν μπορούν σε μια περίοδο αιχμής, να αρδεύσουν τις καλλιέργειές τους.

Ο κ. Νασιακόπουλος εξέφρασε την κατανόησή του για τα αιτήματα των εργαζομένων της ΔΕΔΔHE οι οποίοι ξεκινούν απεργιακές κινητοποιήσεις, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο απεργιακός τους αγώνας δε θα έχει επιπτώσεις στους αγρότες της περιοχής. Όσον αφορά το θέμα των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν σε σιτοκαλαμιές στο Δήμο Κιλελέρ οι οποίες  κατέστρεψαν στύλους της ΔΕΔΔHE και προκάλεσαν αλλεπάλληλες διακοπές ρεύματος, ο κ. Νασιακόπουλος δήλωσε ότι γι αυτό ευθύνονται λίγοι αγρότες οι οποίοι με τις ενέργειές του στρέφονται εναντίον των συμφερόντων του αγροτικού κόσμου.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κιλελέρ ζήτησε από το διευθυντή της ΔΕΔΔHE  να πράξει ό,τι είναι ο δυνατόν έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν και αν είναι δυνατόν να εξαλειφθούν οι διακοπές ρεύματος στις αρδευτικές γεωτρήσεις κατά την περίοδο  των  απεργιακών  κινητοποιήσεων των εργαζομένων οι οποίες θα επιβαρύνουν τις ήδη καταπονημένες αγροτικές καλλιέργειες.

Από την πλευρά του ο κ. Αλευράς ζήτησε την κατανόηση των αγροτών και τους προέτρεψε, μετά από μια πιθανή διακοπή του ρεύματος στις γεωτρήσεις τους, να συνεργάζονται μεταξύ τους για την επανεκκίνηση των αντλιοστασίων  έτσι ώστε να αποφεύγεται η υπερφόρτωση του δικτύου της ΔΕΔΔHE κατά την εκκίνηση τους γεγονός που δημιουργεί νέες διακοπές στην ηλεκτροδότηση των αρδευτικών γεωτρήσεων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Κιλελέρ Αντώνης Ρεντζιάς και ο Χρήστος Χατζούλης.  Ο κ. Ρεντζιάς παραβρέθηκε και με την ιδιότητα του προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νίκαιας.

Στόχος της νεοεκλεγείσας δημοτικής αρχής, στο επόμενο χρονικό διάστημα, είναι να επισκεφτεί τη Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας της ΔΕΔΔΗΕ στη Λαμία για να εκθέσει τα αιτήματά της για την καλύτερη δυνατή παροχή ρεύματος προς τον αγροτικό κόσμο της ευρύτερης περιοχής.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ