ΤΥΡΝΑΒΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ

αγοραΚυριολεκτικά στο δρόμο έμεινε εδώ και λίγες μέρες ένας 48χρονος Τυρναβίτης, ο οποίος χωρίς δουλειά και χρήματα αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα επιβίωσης. 

Ενα ακόμη θύμα της κρίσης και των ατυχιών της ζωής, ο τυρναβίτης βρήκε προσωρινό καταφύγιο στο οίκημα που βρίσκεται στην πιάτσα των ταξί, αλλά ο χώρος δεν μπορεί να αποτελέσει χώρο φιλοξενίας αφού δεν διαθέτει τουαλέτα ή μπάνιο για να καλύψει τις ελάχιστες και απαραίτητες συνθήκες υγιεινής.

Επειδή είναι βέβαιο ότι η τοπική κοινωνία σε συνεργασία με την αυτοδιοίκηση, τους φορείς και τις συλλογικότητες είναι αυτή που πρέπει να γίνει το στήριγμα κάθε αδύναμου, καλό θα ήταν να υπάρξει ευαισθητοποίηση και όλοι μαζί να δώσουν λύση στο πρόβλημα του 48χρονου.

Ας σπεύσουν λοιπόν ο δήμος, ο οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής, οι σύλλογοι που παρέχουν υπηρεσίες στήριξης σε ανήμπορους, οι λαϊκές επιτροπές και όσοι σύλλογοι και μεμονωμένα άτομα μπορούν να βοηθήσουν τον 48χρονο. Αλλωστε πολλοί γνωρίζουν το δράμα του και όσοι δεν το γνωρίζουν μπορούν να ενημερωθούν απευθυνόμενοι στην πιάτσα των ταξί στον Τύρναβο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ