ΣΤΟ 23ο ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ Ο Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

ΚΝΕΟ ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις του 23ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας, που φέτος πραγματοποιείται στο Στόμιο της Λάρισας από 4 έως 6 Ιούλη.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 5 Ιούλη και ώρα 11.00 π.μ, θα συμμετέχει και θα κάνει δηλώσεις στην κινητοποίηση έξω από το στρατηγείο της ΕΕ στη Λάρισα και αργότερα θα συναντηθεί με το Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο κ. Τελλίδη και το Διοικητή του Στρατοπέδου Ταξίαρχο κ. Γρίβα.

Την ίδια μέρα, στις 20.30, θα μιλήσει στη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση, που πραγματοποιεί η ΚΝΕ, στο χώρο της κατασκήνωσης στο Στόμιο (δίπλα στο δημοτικό κάμπινγκ).

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων του 23ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου της ΚΝΕ, είναι το ακόλουθο:

Παρασκευή, 4 Ιούλη

17:00 Επίσκεψη στα Αμπελάκια και ξενάγηση στο «Μουσείο Αμπελακίων περιόδου 1940 – 49».

21:00 Αφιέρωμα στη μουσική παράδοση της Θεσσαλίας, με τους Βασίλη Μπαλογιάννη (κλαρίνο), Κώστα Μπαλογιάννη (ακορντεόν), Λευτέρη Γάλλο (βιολί). Ο σύλλογος Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος» θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς.

22:00 Ρεμπέτικο – λαϊκό γλέντι, με τους Φώτη Παπανικολάου (κιθάρα – τραγούδι), Γιάννη Σωτήρη (μπουζούκι), Ελισάβετ Ριζαργιώτη (τραγούδι), Δημήτρη Πατούλια (ακορντεόν – τραγούδι), Γιώργο Πατούλια (κρουστά).

Σάββατο, 5 Ιούλη

11:00 Κινητοποίηση στο στρατηγείο της ΕΕ στη Λάρισα.

20:30 Πολιτική συγκέντρωση στο χώρο της κατασκήνωσης. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

21:40 Συναυλία με τους «Kollektiva». Τη συναυλία θα ανοίξει το μουσικό σχήμα «Εναλλάξ» (Λάρισα).

23:00 Λαϊκό – Ρεμπέτικο γλέντι από το συγκρότημα της ΚΝΕ (Θεσσαλονίκη)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ