ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Ο Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ

παναγιώτης σαρχωσηςΣε συγκέντρωση της δημοτικής του ομάδας και υποψηφίων του συνδυασμού που θα γίνει σε λίγη ώρα ο νέος δήμαρχος Τυρνάβου, Παναγιώτης Σαρχώσης, αναμένεται να ανακοινώσει τους 5 αντιδημάρχους, εκ των οποίων οι δύο θα είναι άμισθοι, τους προέδρους οργανισμών και επιχειρήσεων του δήμου αλλά και την πρόταση που θα κάνει για το πρόσωπο του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. 

Με την κίνησή του αυτή ο κ. Σαρχώσης δείχνει αποφασισμένος να δημιουργήσει άμεσα ομάδες έργου στην παράταξη για να μπορέσουν όλοι μαζί να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στο δήμο, να προωθήσουν το σχεδιασμό της νέας δημοτικής αρχής αλλά και να παρεμβαίνουν όπου χρειάζεται μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων τους την 1η Σεπτεμβρίου.

Βάσει των μέχρι σήμερα δεδομένων ο κ. Σαρχώσης αναμένεται να αξιοποιήσει 3 δημοτικούς συμβούλους από τον Τύρναβο στη θέση των αντιδημάρχων και θα ορίσει έναν αντιδήμαρχο από τον Αμπελώνα και έναν από το Αργυροπούλι.

Για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου βάσει των προεκλογικών του δεσμεύσεων αναμένεται να προταθεί πρόσωπο από τον Αμπελώνα.

Τέλος πρέπει να επισημάνουμε ότι τη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑ ως είθισται την κρατά ο εκάστοτε δήμαρχος.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ