ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Η ΛΕΞΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ

αθλητικό κέντρο ΔελερίωνΑνακοίνωση με την οποία αναδεικνύει το τεράστιο πρόβλημα εγκατάλειψης που κυριαρχεί σε όλους τους δημοτικούς χώρους σε όλο το δήμο Τυρνάβου εξέδωσε σήμερα η Λαίκή Συσπείρωση δήμου Τυρνάβου. Στην ανακοίνωση που συνοδεύεται και από φωτογραφίες στις οποίες αποδεικνύεται περίτρανα το μέγεθος του προβλήματος αναφέρονται τα εξής:

“Μετά τις Δημοτικές εκλογές, σε ολόκληρο τον Δήμο Τυρνάβου και ιδιαίτερα στα δημοτικά διαμερίσματα, η λέξη εγκατάλειψη, είναι λίαν επιεικής χαρακτηρισμός.

Η έλλειψη προσωπικού, που οφείλεται στις περικοπές κονδυλίων στους Δήμους από την Κεντρική εξουσία και ο λανθασμένος προγραμματισμός και συντονισμός του δημοτικού έργου από τη σημερινή Δημοτική Αρχή είναι οι κύριες αιτίες του φαινομένου.

Όταν καλούσαμε την Δημοτική Αρχή, σαν Λαϊκή Συσπείρωση, να απεγκλωβιστεί από τις μνημονιακές πολιτικές, της κάθε φορά συγκυβέρνησης και από τις αποφάσεις της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, που εκφράζονται από τα κόμματα της Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ, σφύριζε αδιάφορα.

γηπεδο ΡοδιάςΤις ίδιες θέσεις εκφράσαμε καθαρά και προεκλογικά, και θα συνεχίζουμε σε όλη τη διάρκεια της θητείας της νέας Δημοτικής Αρχής από τη θέση της αντιπολίτευσης”.

(Για την πρώτη φωτογραφία η Λ.Σ. αναφέρει: στο αθλητικό κέντρο Δελερίων σε λίγο θα μαζέψουν κολοκυθόσπορο. Για τη δεύτερη φωτογραφία αναφέρει: Το γήπεδο Ροδιάς όπου σε μια εβδομάδα θα ξεκινήσουν προπονήσεις της ομάδας)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ