ΣΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτοπ στο κλείσιμο επιχειρήσεων και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας είναι οι βασικοί άξονες στους οποίους θα κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο προγράμματος που αφορά στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που δόθηκε χθες, με αφορμή σχετική εκδήλωση του κόμματος για το επιχειρείν αλλά και ζητήματα ασφάλισης και λειτουργίας των ασφαλιστικών ταμείων, οι κκ Ν. Σκορίνης (μέλος της Κ.Ε ΣΥΡΙΖΑ, συντονιστής τμήματος μικρομεσαίων) και Σ. Ρομπόλης( δ/ντής ΙΝΕ/ΓΣΕΕ) έκαναν λόγο για ΑΕΠ Μαρόκου ενώ υπογράμμισαν ότι φιλοσοφία της κυβέρνησης είναι η πλήρης εξαφάνιση της μεσαίας τάξης, η απαξίωση της εργασίας και η παραγωγική καθίζηση των επιχειρήσεων και κατ’επέκταση και της οικονομίας.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν σε δέσμη 10 μέτρων του ΣΥΡΙΖΑ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις όπως  νέα σεισάχθεια στα τραπεζικά δάνεια, ρύθμιση χρεών, διασφάλιση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για όλους και δημιουργία τράπεζας ΜμΕ ενώ τόνισαν παράλληλα ότι το πρόγραμμά τους βρίσκεται ήδη σε διαβούλευση την ώρα που οι νέες τεχνολογίες μπορούν να κάνουν ανταγωνιστική την οποιαδήποτε επιχείρηση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην πλατεία Ταχυδρομείου ενώ νωρίς το απόγευμα οι ομιλητές μετείχαν σε ευρεία σύσκεψη με φορείς, στο Επιμελητήριο Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ