ΕΝΑ ΑΛΛΟΙΩΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

2 (Αντιγραφή)Έχουμε συνηθίσει εδώ και χρόνια στη διοργάνωση κορυφαίων αθλητικών αγώνων από τη χώρα μας με σημαντικότερη στιγμή βεβαίως την ανάληψη της Ολυμπιάδας 2004 από την Αθήνα. Μεγάλες στιγμές έζησε κατά καιρούς το ΟΑΚΑ και μέσα από συναυλίες και σπουδαίες παραστάσεις που δόθηκαν στις εγκαταστάσεις του.

Ωστόσο, μια ιδιαίτερη εκδήλωση έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Στάδιο, αφού μάρτυρες του Ιεχωβά από όλο τον κόσμο που σύμφωνα με τους διοργανωτές ξεπέρασαν τις 40.000 άτομα, συγκεντρώθηκαν στο ΟΑΚΑ προκειμένου να λάβουν μέρος στην πρώτη από τις 17 διεθνείς συνελεύσεις που θα γίνουν και φέτος σε διάφορες πόλεις.

Χρειάστηκε προετοιμασία ενός ολόκληρου χρόνου και 4.000 εθελοντές για την υποδοχή Ελλήνων και ξένων από 50 χώρες στη διεθνή αυτή συνέλευση.

Στα αξιοσημείωτα, η ιδιαίτερη στιγμή του βαπτίσματος 337 νέων μελών σε τρεις πισίνες που είχαν τοποθετηθεί στο στίβο του σταδίου αλλά και τα δεκάδες περιστατικά όπου χρειάστηκε ιατρική βοήθεια, λόγω του καύσωνα των προηγούμενων ημερών.

Αν μη τι άλλο, ήταν ένα αλλιώτικο τριήμερο…

Ε.Π

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ