ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ  ZUMBA KIDS ΑΠΟ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ

ZOUMBA KIDS (Αντιγραφή)Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώνεται η παρουσία του Εθελοντικού Οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού» που για πρώτη φορά συμμετείχε στο Φεστιβάλ Πηνειού. Κύριος στόχος ήταν η ενημέρωση του κοινού για τις δράσεις του σε όλη την Ελλάδα αλλά και για αυτές που θα αρχίσουν στην Λάρισα το επόμενο διάστημα.

Εκατοντάδες Λαρισαίοι επισκεφθήκαν το περίπτερο του για να ενημερωθούν αλλά και για να δηλώσουν την επιθυμία τους να στηρίξουν με κάθε τρόπο το έργο που κάνει «Το χαμόγελο του παιδιού. Δεκάδες ήταν και οι προεγγραφές εθελοντών ενώ εντύπωση έκανε ο αριθμός νέων παιδιών (κυρίως φοιτητών) που ζήτησαν να είναι παρόντες όταν ξεκινήσουν οι δράσεις του Οργανισμού στην Λάρισα.

Την περασμένη Πέμπτη (3/7) έγινε ενημέρωση νέων εθελοντών σε συγκέντρωση στο ξενοδοχείο ΜΕΤΡΟΠΟΛ από τον υπεύθυνο των εθελοντών του Γραφείου Θεσσαλονίκης Χρήστο Μουχτάρη ενώ όλη την εβδομάδα που διήρκεσε το Φεστιβάλ Πηνειού δεν έλειψαν οι συνεχείς δραστηριότητες.

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ (Αντιγραφή)Στο περίπτερο του Οργανισμού βρέθηκε, την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ, η ψυχολόγος του Οργανισμού κ. Ματίνα Γαβριήλογλου και συζήτησε με γονείς που βρέθηκαν εκεί ενώ οι μικροί φίλοι του «Χαμόγελου του παιδιού» δημιουργούσαν καθημερινά με κέφι και φαντασία τα δικά τους έργα ζωγραφικής τις ώρες της Δημιουργικής απασχόλησης, έπαιξαν με την κλόουν Εύη Γιαννακοπούλου διασκέδασαν χορεύοντας  Zumba σε μια όμορφη βραδιά που ετοίμασαν Zumba instructors της Λάρισας

Μια εκδήλωση που θα επαναληφθεί την τελευταία μέρα του Φεστιβάλ (Κυριακή 6 Ιουλίου) στις 8 το βράδυ στον χώρο δίπλα από το περίπτερο που βρίσκεται «Το χαμόγελο του παιδιού».

Επίσης όσοι Λαρισαίοι επιθυμούν να γίνουν Εθελοντές στο «Χαμόγελο του παιδιού» και δεν καταφέρουν να  επισκεφτούν το περίπτερο του Οργανισμού για να δηλώσουν τα στοιχεία τους και να ενημερωθούν για τις διαδικασίες μπορούν να το κάνουν τηλεφωνικά στα Γραφεία του Οργανισμού στην Θεσσαλονίκη στο τηλέφωνο 2310.250160 (Υπεύθυνος κ. Χρήστος Μουχτάρης).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ