ΓΙΓΑΝΤΟΑΦΙΣΑ ΑΠΟ ΕΞΩ, ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ…

BillboardΤο Project Gregory στη Σλοβακία αφορά το σχεδιασμό μιας γιγαντοαφίσας για την άκρη του δρόμου που χρησιμοποιείται και σαν σπίτι για τους άστεγους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Project Gregory, ο χώρος έχει τριγωνικό σχήμα για να τον βλέπουν οι οδηγοί και από τις δύο κατευθύνσεις. Στο εσωτερικό υπάρχει αρκετός χώρος για σαλόνι, κουζίνα, γραφείο, κρεβάτι, και ένα μπάνιο.

Η κατασκευή αυτή απαιτεί «ελάχιστο κόστος συντήρησης” που θα μπορούσε να καταβάλλεται εν μέρει μέσω της ενοικίασης της διαφημιστικής πλατφόρμας, και ηλεκτροδοτείται από το φως που υπάρχει για το φωτισμό της πινακίδας τα βράδια.

Η κατασκευή σχεδιάζεται να γίνει για πρώτη φορά στην πόλη Μπάνσκα Μπίστριτσα, η οποία διαθέτει επαρκή ενέργεια και δίκτυα νερού.

Η ιδέα προτάθηκε από έναν άνδρα με το όνομα Gregory ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος, σύμφωνα με την εταιρεία Matej Nedorolík που βρίσκεται πίσω από την πρωτοβουλία και η οποία δήλωσε στη The Huffington Post ότι “Εμείς θα κάνουμε ό, τι καλύτερο -για λογαριασμό του Gregory- για να γίνει η ιδέα αυτή πραγματικότητα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ