ΟΔ.ΝΤΡΙΒΑΛΑΣ: “ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΚΙ”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΚλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ με επικεφαλής το μέλος της ΕΕ Οδυσσέα Ντριβαλά βρέθηκε τη Δευτέρα στη Λάρισα, ενόψει της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης που ορίστηκε για την Τετάρτη, 9 Ιουλίου. Στο πλαίσιο της ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε σχετική συνάντηση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Λάρισας, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό δράσης

ενάντια στην αξιολόγηση, τις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις, ενώ στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κ.Ντριβαλάς σε δηλώσεις του τόνισε χαρακτηριστικά ότι οι τρόποι αξιολόγησης και τα νέα μισθολόγια αποτελούν σημείο αναφοράς για όλους τους εργαζόμενους.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Οι αγώνες των εργαζομένων δεν μπορούν να ντύνονται στο χακί, εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον αγώνα της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και καλούμε όλους ν’αγωνιστούν ενάντια στην κυβερνητική πολιτική αναμένοντας ανάλογη αντίδραση και από τη ΓΣΕΕ»υπογράμμισε με νόημα.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο κ.Ντριβαλάς ξεκαθάρισε ότι η ΑΔΕΔΥ βρίσκεται σε εγρήγορση και εν αναμονή των εξελίξεων μιας και η επόμενη δεξαμενή απολύσεων δεν είναι άλλη από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ