ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ

503Τρία εκλεγμένα μέλη της συντονιστικής επιτροπής Δωδεκανήσου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπέβαλαν την παραίτησή τους.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Κόκκινος, ο Σταύρος Σταυρίδης και η Παρασκευή Χατζηνικόλα, ενημέρωσαν με επιστολή για την παραίτησή τους:

“Για δεύτερη φορά εντός μερικών εβδομάδων πραγματοποιείται μία περιοδεία του Εκπροσώπου των ΑΝΕΛ κ. Τέρενς Κουίκ στη Ρόδο χωρίς καμία ενημέρωση της Συντονιστικής Επιτροπής. Την πρώτη φορά είχαμε διαμαρτυρηθεί εγγράφως για το θέμα, σημειώνοντας σας πως ‘αν είχατε πρόβλημα με κάποιο μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής θα έπρεπε να το έχετε θέσει υπόψη της ίδιας και να είχε διευθετηθεί πριν την πραγματοποίηση της περιοδείας” και τονίζοντας πως “το να ενημερώνονται τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής από τα ΜΜΕ για την επίσκεψη του Εκπροσώπου των ΑΝΕΛ είναι εξωφρενικό και αποτελεί αντιμετώπιση εχθρική και διχαστική”.

Τότε, είχαμε ζητήσει από την πλευρά σας μία εσωκομματική ‘έγγραφη εξήγηση και απολογία’ ώστε το θέμα να θεωρηθεί λήξαν και σας καλέσαμε να προχωρήσετε σε μία πρωτοβουλία συνοχής και να μην αφήσετε να συνεχιστεί, οδηγώντας σε ρήξη”.

Η απάντηση σας δεν ήρθε ποτέ παρά μόνο έμμεσα με το να μας αγνοήσετε παντελώς και να χρειαστεί να πληροφορηθούμε από τα ΜΜΕ για τη νέα περιοδεία του κ. Κουίκ στην περιοχή μας.

Αδυνατούμε να αντιληφθούμε για ποιο λόγο λειτουργείτε με έναν τόσο βλαπτικό για το κόμμα τρόπο και για πρώτη φορά νιώθουμε ότι μπορούμε να κατανοήσουμε τα στελέχη και τους πολιτευτές που αποχώρησαν το τελευταίο διάστημα από τους ΑΝΕΛ. Τελικά, δεν είναι αυτά που αποχωρούν αλλά η ηγεσία του κόμματος που τα εγκαταλείπει με την ακατανόητη και απαράδεκτη συμπεριφορά της.

Θεωρούμε λυπηρό που επιλέξατε η ‘επικοινωνία’ σας μαζί μας γίνεται μέσω των ΜΜΕ. Ας είναι. Μέσω των ΜΜΕ, λοιπόν, σας ενημερώνουμε με τη σειρά σας πως το μήνυμα που μας στείλατε δυο φορές, ελήφθη: όπως πολλοί άλλοι έτσι και εμείς είμαστε, ξαφνικά, ανεπιθύμητοι από την ηγεσία του κόμματος.

Δεν απομένει παρά να ενημερωθείτε για την παραίτηση μας.
Εκλεγμένα μέλη Συντονιστικής Επιτροπής Δωδεκανήσου

Κόκκινος Σπύρος
Σταυρίδης Σταυρος
Χατζηνικόλα Παρασκευή”

alterthess.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ