ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΛ. ΑΛΑΒΑΝΟΣ

αλαβάνοςΣυνάντηση με στελέχη του Σχεδίου Β’ από τη Λάρισα, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λάρισα παρουσία του επικεφαλής του σχήματος Αλ. Αλαβάνου, με στόχο να γίνει μία πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, αλλά και να συζητηθούν τα επόμενα βήματα.

Σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση το εκλογικό αποτέλεσμα μπορεί να αποτέλεσε ήττα για το σχέδιο Β’ και την πρότασή του για έξοδο από την ευρωζώνη και το ευρώ, είναι όμως μιας πρώτης τάξης βάση για την περαιτέρω πορεία του και για την προσπάθεια που θα γίνει από εδώ και στο εξής για την εμπέδωση αυτής της θέσης στη συνείδηση του λαού.

Παράλληλα τονίστηκε ότι η πρόταση του σχεδίου Β’ μπορεί να αποτελέσει τη βάση για συγκλίσεις με άλλες δυνάμεις και προσωπικότητες ώστε μέσα στο επόμνεο διάστημα να ενδηλωθούν συμμαχίες.

Τέλος τονίστηκε ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει μία συγκροτημένη διακήρυξη με τις θέσεις του σχεδίου Β’ για το εκλογικό αποτέλεσμα και για την πολιτική των συμμαχιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ