ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

αεροποριαΜια σημαντική αδικία σε βάρος εργαζομένων στη Πολ. Αεροπορία κλπ. που εντάχθηκαν σε αυτήν, κατά τη χρονική  περίοδο  από το 1977 έως 31/12/82 με διαγωνισμούς και στους οποίους παρά το γεγονός ότι διπλοπλήρωσαν ασφαλιστικές εισφορές δεν τους αναγνωρίζεται χρόνος προϋπηρεσίας, ούτε τους δίνεται η δυνατότητα να ενταχθούν σε ανώτερα μισθολογικά κλιμάκια.

Επειδή το σύνολο αυτών των υπαλλήλων έχουν βγει στη σύνταξη αντιπροσωπεία τους απέστειλε αίτημα για άρση των αδικιών σε βουλευτές και υπουργούς ζητώντας να υπάρξουν τροπολογίες τη νομοθεσία που θα άρουν τις αδικίες.

Όπως αναφέρουν στο αίτημά τους  πρέπει να υπάρξει τροπολογία η οποία θα συμπεριλαμβάνει συγκεκριμένα τους επιζήσαντες υπαλλήλους ,που ορκίστηκαν – μονιμοποιήθηκαν Μ.Υ  το 1985 με το 1476/84.

Ιδιαιτέρως αυτούς που έχουν ΞΑΝΑ πληρώσει τις κεφαλικές -εισφορές και προς το Γ.Λ.Κ 6,67% να τους με αναγνωρίσουν τις προϋπηρεσίες και τα Μισθολογικά Κλιμάκια, χρονοεπιδόματα Μ.Κ & Χ.Ε και την ύπαρξη αναδρομικών ,ή να τους επιστραφούν οι εισφορές τους …

«Είναι το λιγότερο ΑΔΙΚΟ και ΑΝΕΝΤΙΜΟ να έχουμε πληρώσει ΕΜΕΙΣ -ΕΓΩ και απολαμβάνουν κι να κερδίζουν οι άλλοι», σημειώνουν στις επιστολές τους προς τους βουλευτές.

ΟΙ συγκεκριμένοι συνταξιούχοι σήμερα, παλιοί εργαζόμενοι στην Πολ. Αεροπορία, ζητούν έστω και τώρα να κατατεθεί τροπολογία για να μπορέσουν να πάρουν αυτά που δικαιούνται ή να τους επιστραφούν τα χρήματα που πλήρωσαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ