ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 31

arkasΣτο’πα και στο ξαναλέω ακροατή μου, σε τούτο τον ευλογημένο τόπο δεν θα βαρεθούμε ποτέ. Μια λέξη μόνο και θα καταλάβεις: ΤΑΜΗΛΟΣ! Ο άνθρωπος είναι μια κατηγορία από μόνος του και ας λένε οι κακεντρεχείς επικαλούμενοι κάποιον ονόματι… Αϊνστάιν( μου διαφεύγει και το ονοματάκι του).

Ταμήλος κύριοι. Εδώ μιλά για το ρεύμα και αναρωτιέσαι τι… συσκότιση τον δέρνει!

Όχι πως… συ-σκοτίζεται προσωπικά ο αντιπρόσωπος του λαού (για να μην ξεχνιόμαστε από ποια θέση μιλάει και ποιος τον έβαλε εκεί, γιατί «στη θέση του» δεν βλέπω να τον βάζει και κανένας!!).

Μίλησε λοιπόν ο εκλεγμένος για τις κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και… μας άλλαξε τα φώτα.

Τι το θέλουμε το ρεύμα, αναρωτήθηκε ευθαρσώς  η επιτομή του… Κύρου Γρανάζη.

Γιατί το νερό? (έρχομαι να προσθέσω η fun)

Και εγένετο φως!!! Ποιος είδε τους διαδικτυωμένους και δεν τους φοβήθηκε. Μέχρι σελίδα «κόψτε το ρεύμα στον Ταμήλο» γίνηκε και… ξεχαρμανιάσαν άπαντες εκεί!

Βλέπετε ρεπάρει και ο Λαζόπουλος να γράψει κείμενο…

Κατά τα άλλα, καλά.

Η κυβέρνηση το χαβά της, η απεργία παράνομη και βουρ για … επιστράτευση.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά για πλέξε τη φανέλα του στρατιώτη με λάμπα θυέλλης (που να σου «φύγει» ο πόντος και να τρέχεις να καταριέσαι τους… Ταμήλους!!)

Λόγια δεν έχω, γιατί από ειδικούς που σπεύδουν κάθε τόσο στα κανάλια να μας δώσουν τα… φώτα τους πήξαμε και επιτέλους τι το θέλουμε το ρεύμα και κείνους που νομίζουν πως έχουν απ’αυτό?

Κέρασμα στην παράνοια μοναδικός Αρκάς. Σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα μεν, με καλοκαιρινή διάθεση δε, η εκπομπή προτείνει διασκευή από το γαλλικό “Padam Padam” της Εντίθ Πιάφ.

Ακούμε Πάνο Μουζουράκη- Παντελή Αμπαζή και MADAME.

Αφιερωμένο στην … Ταμίλα Κουλίεβα που λατρεύουμε και σε όλους μας  που αντέχουμε!!

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ