ΤΟ… ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ 30 ΕΘΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!

674Πώς τα καταφέρνουν στο κρεβάτι οι άντρες και οι γυναίκες των χωρών που συμμετείχαν στο φετινό Μουντιάλ; Πρόσφατη έρευνα έχει όλες τις απαντήσεις!

30 χώρες, 35.000 ερωτηθέντες, 1 αντικείμενο έρευνας: το σεξ.

Η γνωστή κατασκευάστρια εταιρία στο χώρο των sex toys, Lelo , απευθύνθηκε στους φιλάθλους των χωρών που συμμετείχαν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας προκειμένου να αναδείξει εκείνους που βάζουν τα περισσότερα… γκολ στα κρεβάτια τους.

1. Ποιοι έχουν τους περισσότερους σεξουαλικούς συντρόφους

Σύμφωνα με την καταμέτρηση, το 55% των ανθρώπων παγκοσμίως έχει από 1 έως 8 συντρόφους. Νικητές στέφονται οι Ελβετοί με το 26% να δηλώνει ότι είχε παραπάνω από 20. Αλλά και εμείς καλά το πάμε: ένας στους τέσσερις Έλληνες (και μία στις τέσσερις Ελληνιδες) δήλωσε ότι έχει σπάσει το φράγμα της 20αδας.

2. Ποιοι λαοί απατούν περισσότερο

Στην «απάτη» έρχονται πρώτοι οι Γάλλοι, με το 75% αυτών να παραδέχονται ότι έχουν κερατώσει την / τον σύντροφό τους. Οι Έλληνες είμαστε πιο τίμιοι. Πάντα σύμφωνα με την έρευνα.

3. Ποιοι λαοί έχουν μεγαλύτερη σεξουαλική διάρκεια

Ο μέσος όρος ανέρχεται στα 32,5 λεπτά για προκαταρκτικά και ερωτική επαφή, αλλά στις αντοχές οι Βραζιλιάνοι δείχνουν να τα καταφέρνουν το ίδιο καλά με τη μπάλα. Σε ποσοστό 34% ξεπερνούν τα 46 λεπτά. Στην άλλη άκρη του ρολογιού, Γερμανοί και Αυστραλοί σε ποστό 8% έχουν ολοκληρώσει μέχρι τα 9 λεπτά.

4. Ποιοι ικανοποιούνται περισσότερο στο κρεβάτι

Με το 1 να είναι «Καμία ικανοποίηση» και το 5 «100% Ικανοποίηση», το 79% δείχνει να καλύπτεται από την ερωτική του ζωή. Οι Έλληνες βρίσκονται στην πρώτη θέση μαζί με τους Άγγλους, αφού το 1/4 του πληθυσμού δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένο απ΄τη σεξουαλική του ζωή.

perfect5.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ