ΒΟΛΟΣ: ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ Ο 27ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ

VOLOSΜε ομοφωνία εισαγγελέα και ανακριτή, μετά την απολογία του 27χρονου ο οποίος επιτέθηκε σαν αγρίμι σε 20χρονη φοιτήτρια, η οποία βάδιζε στο δρόμο ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου με σκοπό να τη βιάσει, έκριναν την προφυλάκισή του. Ο κατηγορούμενος για την πρωτοφανή απόπειρα βιασμού στο κέντρο του Βόλου πήρε το δρόμο για την κράτησή του στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον του ανακριτή ο 27χρονος φέρεται ότι δεν αρνήθηκε τις πράξεις του, αλλά ούτε και επιχείρησε να δικαιολογηθεί. Τα στοιχεία άλλωστε γύρω από την υπόθεση ήταν δεμένα, καθώς δεν επρόκειτο για μία καταγγελία, η οποία θα έχριζε περαιτέρω διερεύνησης, αλλά για ένα αποτρόπαιο γεγονός του οποίου μάρτυρες έγιναν κάτοικοι, αλλά και διερχόμενοι από την οδό Θρακών, πίσω από το κτίριο του ΙΚΑ, όπου ο εφιάλτης ξεπήδησε ζωντανός μπροστά στα μάτια της φοιτήτριας.

Ο 27χρονος ιδιωτικός υπάλληλος προσέγγισε αθόρυβα τη νεαρή, ακολουθώντας το βηματισμό της, ενώ εκείνη επέστρεφε πεζή στο σπίτι της, όταν στην οδό Θρακών και ενώ εκείνη μιλούσε στο κινητό της της επιτέθηκε.
Η φοιτήτρια, ωστόσο, πάλεψε δυναμικά με το γεροδεμένο επίδοξο βιαστή της. Κατάφερε να ξεπεράσει σύντομα τον αιφνιδιασμό και το σοκ, να αντιδράσει και να αντισταθεί με μεγάλο σθένος. και κατάφερε να φωνάξει πολλές φορές δυνατά και να καλέσει σε βοήθεια. Ευτυχώς, τα ουρλιαχτά της ακούστηκαν και το «100» έλαβε κλήση ενημέρωσης.

Ο δράστης έσπευδε να εξαφανιστεί, αντιλαμβανόμενος ότι τα περιθώριά του είχαν στενέψει και ότι η στιγμή της σύλληψης του πλησίαζε. Εφυγε χωρίς ευτυχώς να ολοκληρώσει τις αρρωστημένες προθέσεις του. Ετρεξε, αφήνοντας την 20χρονη στο δρόμο, με εκδορές στο σώμα και στο πρόσωπο από την πάλη που είχε δώσει. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου κατέφθασαν αμέσως στο σημείο. Το ίδιο και της Τροχαίας Βόλου, που βρίσκονταν σε κοντινό σημείο, όπου είχε στηθεί μπλόκο ελέγχου διερχόμενων οχημάτων.

Ο επίδοξος βιαστής καταδιώχθηκε και σε μικρή απόσταση ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς.

ertopen.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ