Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΙΛΕΛΕΡ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε τον διευθυντή της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας της ΔΕΔΔΗΕ κ. Βασίλειο Αβαρκιώτη συναντήθηκαν οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού “Νέο Κιλελέρ” Αντώνης Ρεντζιάς και Χρήστος Χατζούλης. Αντικείμενο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της διεύθυνσης στη Λαμία ήταν οι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στις αρδευτικές γεωτρήσεις στο Δήμο Κιλέλερ.

Οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι, μετά από μια εκτενή παρουσίαση των προβλημάτων των αγροτών, ζήτησαν από τον περιφερειακό διευθυντή της ΔΕΔΔHE  να πράξει ό,τι είναι ο δυνατόν έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος αποκατάστασης των βλαβών στις αρδευτικές γεωτρήσεις  και να μειωθούν, αν όχι να εξαλειφθούν, οι διακοπές ρεύματος οι οποίες επιβαρύνουν τις ήδη καταπονημένες αγροτικές καλλιέργειες.

Παράλληλα αναγνώρισαν τις προσπάθειες των εργαζομένων της ΔΕΔΔΗΕ οι οποίοι κάτω από δύσκολες συνθήκες ανταποκρίνονται στο έργο τους.

Ο κύριος Αβαρκιώτης τους διαβεβαίωσε ότι κατανοεί τα προβλήματα των αγροτών και ότι σε συνεργασία με  τον διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Λάρισας κ. Αλευρά θα φροντίσουν έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος αποκατάστασης των βλαβών στις αρδευτικές γεωτρήσεις και εάν χρειαστεί γι αυτόν το λόγο, θα ενισχυθεί η περιοχή της Θεσσαλίας με εργαζόμενους της ΔΕΔΔΗΕ.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ