ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΝ ΣΤΟ … ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!

arkaΚαι αίφνης μας προέκυψε… μπουγατσάν. Και επροκλήθη σάλος, σε τέτοιο σημείο που με το «φαινόμενο» ασχολήθηκε αρθρογραφώντας παρακαλώ στο Ριζοσπάστη, η συνάδελφος και βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

Τι έγινε? Ευφάνταστος Σαλονικιός «πάντρεψε» μπουγάτσα με κρουασάν. Αποτέλεσμα, είδηση ο επιχειρηματίας, χαμός στο διαδίκτυο!!

Γύρισα χρόνια πίσω και θυμήθηκα ανάλογη κίνηση που είχε γίνει στη γειτονική Καρδίτσα. Η έμπνευση τότε ήταν κάτι μεταξύ καντσόνε και πίτσας ή κρέπας με μια … εσάνς “σουβλακερί- γύρου” να πω?

Η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι καν πως το ονόμασαν. Εκείνο που θυμάμαι είναι πως όσοι το δοκίμασαν(ξενύχτηδες οι περισσότεροι) λέγαν ότι είχε τον… ατελείωτο. Έτρωγες, έτρωγες και αυτό εκεί!!

Η Καρδιτσιώτικη βερσιόν δεν περπάτησε, βλέπετε και τότε ιδέες υπήρχαν, Ιντερνέτ όμως όχι.

Άλλωστε ανέκαθεν η φάμπρικα «κολυμπήθρα του Σιλωάμ» ήταν στημένη καλά στο … Ελλαδιστάν, απλά ο φίλος από το Βορρά έτυχε να’χει καλύτερη μοίρα.

Σ.Σ Το σχόλιο μου προέκυψε από την είδηση για τα κάθε λογής «δοκιμαστικά» σε ιδιωτικές κλινικές και όχι μόνο. Αλλά αυτή είναι άλλη «κολυμπήθρα του Σιλωάμ» ή μήπως όχι?

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ