Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ – Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

sarxvshs (Αντιγραφή)Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό είχε σήμερα ο νέος δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης, ο οποίος συνοδευόμενος από τον νεοεκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο Κ. Κουλιό, τον οποίο αναμένεται να ορίσει αντιδήμαρχο έργων και πολιτισμού, συζήτησε με τον περιφερειάρχη θέματα άμεσης και στενής συνεργασίας μεταξύ της νέας δημοτικής αρχής και της περιφέρειας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης δόθηκε η ευκαιρία και στις δύο πλευρές να ανταλλάξουν απόψεις για την αναπτυξιακή προοπτική του δήμου, για τα απαραίτητα έργα υποδομής που πρέπει να δρομολογηθούν, για τις δράσεις και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να επιτευχθούν στόχοι που έχουν να κάνουν με την ολοκλήρωση του παλιού ΕΣΠΑ και την υλοποίηση του νέου που βρίσκεται σε διαδικασία σύνταξης και εγκρίσεων.

Όπως διαφάνηκε οι κ.κ. Αγοραστός και Σαρχώσης έχουν διάθεση συνεργασίας σε όλους τους τομείς, αφού άλλωστε όπως τόνισε ο περιφερειάρχης έχει στενούς οικογενειακούς δεσμούς με τον Τύρναβο και πάντα ο δήμος είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ