Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευρύνθηκε το δ.σ. της ομάδας και συνεχίζεται η ενίσχυση με ταλέντα από την περιοχή

ΠΑΕΤΥΡΝΑΒΟΣΑνοιγμα στην τοπική κοινωνία, με στόχο η ομάδα να γίνει σημείο αναφοράς ολόκληρου του δήμου αλλά και της ευρύτερης περιοχής επιδιώκει η διοίκηση της ΠΑΕ Τύρναβος 2005, τόσο μέσα από τη διεύρυνση του διοικητικού συμβουλίου της, όσο και μέσα από την ενίσχυση των ποδοσφαιρικών της τμημάτων με νέους παίκτες που προέρχονται από τη γύρω περιοχή.

Ηδη όπως διαφάνηκε και στο συμβούλιο της ομάδας την προηγούμενη Τρίτη, σε αυτό εντάσσονται σημαντικά πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας, ενώ η συμμετοχή σε αυτό και του επόμενου αντιδημάρχου Κ. Κουλιού, σηματοδοτεί τη στενή σχέση που θα υπάρχει μεταξύ ομάδας και δημοτικής αρχής.

Στο διοικητικό συμβούλιο θα μετέχουν από εδώ και στο εξής και οι Θεόδωρος Παϊσόπουλος,  Νικόλαος Σουλιτσιώτης, Αντώνιος Δημηνίκος, Αρης Νώτας, Λάσκος  Μανδηλάς, Κυριάκος Κυζερίδης, Κώστας Κούλιος και Σωτήριος Ευαγγελόπουλος, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν νέα ώθηση και δυναμική στην ομάδα, συμβάλλοντας ουσιαστικά στις αποφάσεις που θα πρέπει να ληφθούν ως προς τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σε αυτή τη συνεδρίαση συζητήθηκε αναλυτικά το θέμα της προώθησης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου, τέθηκαν οι στόχοι ως προς τον αριθμό των εισιτηρίων που θα πρέπει να πωληθούν, αναζητήθηκαν τρόποι για την περαιτέρω προσέλκυση φιλάθλων στο γήπεδο, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εικόνα και την παρουσία της ομάδας και οργανωτικά θέματα.

Μιλώντας στη συνεδρίαση ο πρόεδρος της ομάδας Β. Μπρέζας αφού καλωσόρισε τα νέα μέλη της διοίκησης παρουσίασε τα πλάνα του για τη νέα χρονιά, υπογραμμίζοντας ότι θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ομάδα των νέων, η οποία αποτελεί ένα προσωπικό του στοίχημα, αφού όπως εξήγησε στο μακροπρόθεσμο πλάνο μέσα από το οποίο η ομάδα αυτή θα αποτελέσει τον βασικό κορμό της αντρικής ομάδας.

Στη συνάντηση, ο υπεύθυνος marketing της ομάδας Αχιλλέας Σταυρίδης, ενημέρωσε αναλυτικά τα νέα μέλη για τις αποφάσεις που είχαν παρθεί στο προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και  για τη πρόοδο του χορηγικού προγράμματος.

ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

μπρεζαςΕν τω μεταξύ συνεχίζεται η ενίσχυση της ομάδας νέων με σημαντικά και ελπιδοφόρα ταλέντα. Χθες εντάχθηκαν στην ομάδα οι ποδοσφαιριστές, Γιώργος Αλεξίου και Δημήτρης Τασιούλης, που προέρχονται από την ομάδα του Βλαχογιάννι και είναι γενημμένοι το 1997.

Πριν από λίγες ημέρες στην ομάδα υπέγραψαν και οι Γιάννης Ανδρέου, Γιώργος Ακρίβος, Φίλιππος Καραμπούζης και Κωνσταντίνος Καμπέρης.

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Τέλος στη Σαμαρίνα βρέθηκε πρόσφατα αντιπροσωπεία της διοίκησης της ομάδας για να εξετάσει τις τελευταίες λεπτομέρειες στο χώρο που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι διοικούντες έλεγξαν  τις προπονητικές εγκαταστάσεις, επισκέφτηκαν την ξενοδοχειακή μονάδα που θα καταλύσει η ομάδα και εξέτασαν με τους υπεύθυνους όλες τις λεπτομέρειες με στόχο να κυλήσει ομαλά όλη η προετοιμασία.

Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ανακοινώνει το πρόγραμμα προετοιμασίας του καλοκαιριού της ομάδας. Με τις μεταγραφικές εξελίξεις να προχωρούν πολύ θετικά και το ρόστερ να ολοκληρώνεται σιγά σιγά, η ομάδα του Τυρνάβου στρέφεται με μεθοδικότητα και οργάνωση στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία που θα είναι η βάση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα της προετοιμασίας έχει ως εξής:

16, 17 & 18 Ιουλίου οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ και ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

20 & 21 Ιουλίου έχουν προγραμματιστεί τα ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ

22 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση

4 Αυγούστου η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Σαμαρίνα, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό μέρος της ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ και 10 Αυγούστου θα επιστρέψει πίσω στη βάση της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ