ΟΙ CHOPPER RIDERS ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ

τροφιμα (Αντιγραφή)Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου στη μουσική εκδήλωση που πραγματοποίησαν οι CHOPPER RIDERS σε συνεργασία με το Κοινωνικό Συσσίτιο των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014.

Όσοι παρευρέθησαν στο CLUB HOUSE, στην οδό Κηπουρού 5 είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο βράδυ υπό τους ήχους γνωστών και αγαπημένων ροκ δημιουργιών από τον Χρήστο Γκόρτσο,  ενώ ταυτόχρονα δεν παρέλειψαν να τείνουν χείρα βοηθείας και συμπαράστασης προς τους συμπολίτες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης συγκεντρώνοντας 40 κιλά τροφίμων μακράς διαρκείας  τα οποία και θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Συσσιτίου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το Κοινωνικό  Συσσίτιο του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται  στα πλαίσια της πράξης «ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΝΙΑ_ Κοινωνικές Δομές Άμεσης  Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Λαρισαίων», με φορέα υλοποίησης το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης «ΘΕΣΙΣ».

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία είτε με τον Εθνικό Μηχανισμό Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης στο τηλ. 801-1122-444  (www.koinoniasos.gr) είτε με το  Κοινωνικό Συσσίτιο στο τηλ. 2410-566795 καθημερινά 9:00-17:00 στην οδό Μύρων 7.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ