ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ

ΜΑΖΙΩΤΗΣ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ-ΑΓΩΝΑΣΣυνελήφθη πριν από λίγη ώρα ο Νίκος Μαζιώτης. Ο φυγόποινος αρχηγός του Επαναστατικού Αγώνα συνελήφθη στην οδό Μητροπόλεως στο Μοναστηράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαζιώτης εντοπίστηκε να κινείται ύποπτα μαζί με δύο συνεργούς του έξω από κοσμηματοπωλείο, στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Ερμού. Οι κινήσεις των δραστών έπεσαν στην αντίληψη ανδρών της αστυνομίας οι οποίοι επιχείρησαν να τους ακινητοποιήσουν, ωστόσο οι δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν τρέχοντας μέσω της οδού Μητροπόλεως.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να τους αποκλείσουν και τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ν. Μαζιώτης άνοιξε πυρ σε μία προσπάθεια ακινητοποιήσει τον αστυνομικό που βρέθηκε μπροστά του και να διαφύγει της σύλληψης. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός αστυνομικού, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσε και μία χειροβομβίδα. Κατά τις ίδιες πηγές ένας τρίτος δράστης κατάφερε να τραπεί σε φυγή, πιθανότατα με ταξί.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίστηκαν τέσσερις άνθρωποι. Πρόκειται για τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, τον Νίκο Μαζιώτη, έναν συνεργό του αλλά και τον ιδιοκτήτη του γνωστού ψητοπωλείου “Σάββας”. Ο Μαζιώτης και ο συνεργός του νοσηλεύονται φρουρούμενοι κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον Ευαγγελισμό ενώ ο άτυχος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Έντονη είναι η κινητοποίηση των αρχών ενώ στην περιοχή πραγματοποιεί περιπολίες ακόμα και ελικόπτερο της αστυνομία.

Πηγή:kontranews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ