ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: ΜΟΝΟ ΧΑΒΑΛΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ…

OLYMPIAΑπό τις 10 Ιουλίου σας είχε προϊδεάσει το paidis.com με τις «μέρες σιωπής», που ανεβάσαμε ως σχόλιο , σχετικά με κινήσεις στο χώρο του μπάσκετ. Τηρώντας τη δεοντολογία αποφασίσαμε… σιγή ασυρμάτου. Λήξη συναγερμού  και έχουμε και λέμε, διευκρινιστικά πάντα και επί του σχολίου μας.

1ον Ένας έρωτας γεννιέται: Πρόκειται για την πολύπειρη γκαρντ Δήμητρα Χαβαλέ που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό Βόλου και υπέγραψε με την Ολύμπια Λάρισας.

2ον Παλιές αγάπες ξαναγυρνάνε: Ο λόγος για τη Μαρία Σπυροπούλου που μετά το πέρασμά της από την Καρδίτσα επιστρέφει στις «πορτοκαλί».

3ον Ακόμα παλιότερες επανέρχονται: Αναφερόμασταν στην επιστροφή της σπουδαίας Θώμης Χασιώτου στα πάτρια και την προσθήκη της στο τεχνικό τιμ της Ολύμπιας.

Αν σε όλα αυτά προσθέσετε και την Μαρία Κυριτσάκα, που ανήκει πλέον στο δυναμικό της ομάδας, αφού έμεινε ελεύθερη από την Ολυμπιάδα Λάρισας, οι άνθρωποι μόνο … χαβαλέ δεν κάνουν και βάζουν πλώρη για ψηλά.

Τηρώντας πάντα τη δεοντολογία δεν γράφουμε ακόμη για τη μεγάλη αποχώρηση, ούτε για την επαφή που ναυάγησε(βρίσκοντας μάλιστα λιμάνι στο γειτονικό Βόλο).

Εν αναμονή των ανακοινώσεων απολαύστε το 10 το καλό που ανήκει πλέον στο ρόστερ της ομάδας και περιμένουμε να δούμε που θα καταλήξει και το Νο8.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ