ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟ 1 ΕΚ. € ΤΗΣ ΕΠΙΚΗΡΥΞΗΣ ΜΑΖΙΩΤΗ;

μαζιωτηςΚι όμως υπάρχει “βαθύ λαρύγγι” όπως λένε κάποιες πληροφορίες στην υπόθεση Μαζιώτη. Ένας άνθρωπος του οποίου η αστυνομία όπως είναι φυσικό αρνείται ως και την ύπαρξή του φαίνεται πως “έδωσε” τον τρομοκράτη. Γνώριζε πρόσωπα και πράγματα και ουσιαστικά με τις πληροφορίες που έδωσε οδήγησε στη σύλληψη του τρομοκράτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso ο άγνωστος είχε ειδοποιήσει ήδη από τον Ιούνιο ότι ο Νίκος Μαζιώτης βρίσκεται στην Αθήνα. Είπε μάλιστα στον “σύνδεσμό” του στην Αντιτρομοκρατική ότι κινείται σε περιοχές όπως το Μαρούσι, τα Πατήσια, η Δεξαμενή και τα Εξάρχεια.

Φαίνεται ωστόσο ότι δεν γνώριζε που είναι το κρησφύγετό του, έκανε όμως λόγο για προπαρασκευή ενέργειας.

Με βάση αυτές τις πληροφορίες οι αστυνομικοί έστησαν την επιχείρηση σύλληψης.

Λέγεται μάλιστα ότι ο άγνωστος είχε να πει ακόμη και ημερομηνίες κατά τις οποίες ο Μζιώτης θα κινηθεί σε συγκεκριμένες περιοχές, ενώ ήταν σε θέση να τους πει ότι θα κινείται είτε με τα πόδια, είτε με μέσα μεταφοράς.

Μάλιστα βάσει αυτών των πληροφοριών πριν 20 μέρες ένα “ζευγάρι” της αντιτρομοκρατικής ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον τρομοκράτη όμως η μεταμφίεσή του έκανε τους αστυνομικούς να έχουν αμφιβολίες και έτσι δεν υπήρξε επιχείρηση.

Τώρα ο άνθρωπος αυτός, σύμφωνα πάντα με την espresso φαίνεται ότι διεκδικεί το ποσό της επικήρυξης που αναλογεί στον Νίκο Μαζιώτη, ποσό που μπορεί να αγγίξει ακόμη και τις 500.000 ευρώ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ