ΠΕΘΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΓΚΟΣ

gogosΈφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών ο Τρικαλινός δημοσιογράφος Γιώργος Γκόγκος, ο οποίος νοσηλεύονταν εδώ και ενάμιση μήνα στην εντατική του Νοσοκομείου Τρικάλων λόγω αιφνιδιαστικού προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε. Δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και το πρωί της Παρασκευής κατέληξε.

Ο Γιώργος Γκόγκος εργάστηκε για πολλά χρόνια σε εφημερίδες του Βόλου και των Τρικάλων ενώ διατέλεσε και υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων.

Επίσης είχε αναπτύξει και σημαντική συνδικαλιστική δράση ως μέλος της διοίκησης της Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας και Ευβοίας

Αφήνει πίσω του τη σύζυγο του Ελένη και δυο γιούς τον Νικόλαο και τον Θωμά

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 19 Ιουλίου στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Δροσερό

 

ΨΗΦΙΣΜΑ

Με αφορμή τον αδόκητο χαμό του μέλους μας, πρώην Γενικού Γραμματέα της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ και Ταμία του Επικουρικού Ταμείου Γιώργου Γκόγκου, τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας και του Επικουρικού Ταμείου της, συνεδρίασαν εκτάκτως και αποφάσισαν τα εξής:

1. Να παραστούν σύσσωμα στη νεκρώσιμη ακολουθία που θα ψαλλεί το Σάββατο 19 Ιουλίου 2014 στις 11 το πρωί στο Δροσερό Τρικάλων και να καταθέσουν στεφάνια

2. Να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του

3. Να προχωρήσουν σε δωρεά σε ευαγές ίδρυμα τηων Τρικάλων

4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ