“ΧΡΥΣΗ” Η ΛΙΛΗ ΑΛΕΞΟΥΛΗ

ÃÉÁÍÍÁÊÉÄÏÕ  ÐÁÍÅËËÇÍÉÏ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁ ÓÔÉÂÏÕ 2014Την κατάκτηση της πρωτιάς και του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις μήκος, στο 100ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ανδρών-γυναικών που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ, πανηγυρίζει από χθες η Λάρισα.

Η αθλήτρια του Πελασγού Λίλη Αλεξούλη, με άλμα στα 6.29 μ., που σημείωσε στη δεύτερη προσπάθειά της, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου χαρίζοντας τον τίτλο του πανελληνιονίκη στο σύλλογό της, εννέα χρόνια μετά την ανάλογη επιτυχία της Φανής Χαλκιά.

«Πρωταθλήτρια» και στο ήθος η Λίλη Αλεξούλη δεν ξέχασε σε δηλώσεις της τον αείμνηστο Στ. Καντώνια που τη στήριξε οικονομικά και φυσικά τον προπονητή της Βασίλη Μπεκιάρη.

Επόμενος στόχος το όριο των 6.55μ. και το εισιτήριο για το ευρωπαϊκό της Ζυρίχης, ενώ η νεαρή αθλήτρια και πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ θα πάρει μέρος και στους βαλκανικούς της Ρουμανίας.

Θερμά συγχαρητήρια και «πάντα μακριά», από το paidis.com, στη Λίλη Αλεξούλη και φυσικά στον… ευτυχή μπαμπά και παλαίμαχο της ΑΕΛ Γιάννη Αλεξούλη για την επιτυχία της!!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ