ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ Ο Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣυνάντηση με τους προέδρους των Δημοτικών Ενοτήτων Κιλελέρ και Αρμενίου του Δήμου Κιλελέρ είχε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θανάσης Νασιακόπουλος. Στη συνάντηση που έγινε στο δημαρχείο Αρμενίου οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν διεξοδικά με τον Θανάση Νασιακόπουλο όλα τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή τους.

Κατέθεσαν μάλιστα τις προτάσεις τους  για τα έργα άμεσης προτεραιότητας αλλά και για έργα που μπορούν να ενταχθούν σε εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα και να υλοποιηθούν σε βάθος χρόνου.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος τόνισε με σαφήνεια ότι η διαρκής επικοινωνία και η συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια είναι βασική και αδιαπραγμάτευτη θέση της νέας δημοτικής αρχής η οποία με την ανάληψη των καθηκόντων της την 1η Σεπτεμβρίου θα αρχίσει να υλοποιεί τα έργα πρώτης προτεραιότητας που πρότειναν τα τοπικά συμβούλια.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η ορισθείσα Αντιδήμαρχος Αρμενίου – Κιλελέρ Ι. Πινάκα, ο ορισθείς Αντιδήμαρχος δημοσίων έργων, καθαριότητας και πρασίνου Β. Βισβίκης, ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Μπακαλόπουλος, οι πρόεδροι των τοπικών Συμβουλίων Αγναντερής, Αρμενίου, Καλαμακίου, Κιλελέρ, Μεγάλου Μοναστηρίου, Μέλισσας – Λοφίσκου, Νέου Περιβολίου, και Σωτηρίου κκ. Θ. Σκρίμπας, Τ. Καραμήτρος, Κ. Καράτζιος, Απ. Κοντογιάννης, Δ. Βλαϊδης, Απ. Τσέλιος, Κ. Διάλλας και Β. Ντελόπουλος. Συμμετείχαν επίσης οι τοπικοί σύμβουλοι Αχιλλείου – Νίκης, Μεγάλου Μοναστηρίου και Σωτηρίου, Δ. Αραμπατζής, Π. Κυρούδης και Μ. Βαρσάμη.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Θανάσης Νασιακόπουλος στο πλαίσιο της συνεργασίας και της ενημέρωσής, έχει προγραμματίσει συναντήσεις με τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων των υπόλοιπων Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Κιλελέρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ