“SEX TOY” ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ – ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ – ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ

OOIΟι γιατροί ανακάλυψαν sex toy (παιγνίδι του σεξ) 12.7 εκατοστών όταν γυναίκα παραπονέθηκε για κούραση, ενώ στην πραγματικότητα απειλούνταν η ίδια της η ζωή καθώς έπασχε -εξαιτίας του παιγνιδιού- από απόφραξη ουροφόρων οδών.

Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο λέγοντας ότι υπέφερε από υπνηλία, ακράτεια και είχε χάσει βάρος.

Όταν η 38χρονη έκανε ακτινογραφία, οι γιατροί βρήκαν στον κόλπο της ένα sex toy 12.7 εκατοστών, και η διάγνωσή τους ήταν απόφραξη ουροφόρων οδών και κυστο-κολπικά συρίγγιο, μια κατάσταση η οποία επιτρέπει τη ροή των ούρων μέσα στον κόλπο.

Η γυναίκα είπε ότι είχε χρησιμοποιήσει το παιχνίδι κατά τη διάρκεια μιας νύχτας με έναν φίλο της, 10 χρόνια πριν, και δεν μπορούσε να θυμηθεί αν το είχε αφαιρέσει, επειδή ήταν μεθυσμένη.

Όταν οι χειρουργοί αφαίρεσαν το παιχνίδι, η υγεία της γυναίκας αποκαταστάθηκε πλήρως.

Οι ειδικοί γράφουν στο Journal of Sexual Medicine ότι απαρίθμησαν περισσότερες από 40 υποθέσεις που αφορούσαν άλλα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων πλαστικό πώμα αεροζόλ που είχε εισαχθεί ως μέθοδος αντισύλληψης.

Άλλα αντικείμενα που έχουν ανακαλυφθεί είναι καπάκι από λακ, πλαστικό κύπελλο και παιχνίδι ενός παιδιού.

Σε μία περίπτωση το 2009, οι γιατροί ανακάλυψαν ένα 3×5 cm ξένο σώμα στον κόλπο μιας 72χρονης γυναίκας  – αλλά δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τι ήταν.

Οι γιατροί λένε ότι οι άνθρωποι συχνά αρνούνται ότι γνωρίζουν για την ύπαρξη αυτών των αντικειμένων επειδή ντρέπονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ