ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ

AEROSKAFOSΣτιγμές θρίλερ έζησαν οι επιβαίνοντες πτήσης των τουρκικών αερογραμμών, όταν ένας συνεπιβάτης τους άρχισε να επιτίθεται φραστικά στο πλήρωμα.

Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους των Turkish Airlines που εκτελούσε δρομολόγιο Βαρκελώνη-Κωνσταντινούπολη, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης όταν ο επιβάτης με καταγωγή από τη Δανία, ο οποίος βρισκόταν εκτός εαυτού, δε σταματούσε να προσβάλει το ιπτάμενο προσωπικό, αλλά και τους συνεπιβάτες του.

Για την ασφάλεια των 135 επιβατών, λοιπόν, ο κυβερνήτης ζήτησε άδεια για να προσγειωθεί στο ιταλικό αεροδρόμιο, όπως αναφέρει η εφημερίδα της ιταλικής πρωτεύουσας Il Messaggero.

Στο αεροδρόμιο είχαν σπεύσει άνδρες της ιταλικής αστυνομίας, καθώς και ιατρικό προσωπικό που παρέλαβαν και εξέτασαν τον Δανό.

Το αεροσκάφος απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Ρώμης με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, χωρίς τον εν συγχύσει επιβάτη, ο οποίος παραμένει άγνωστο αν θα επιστρέψει στην πατρίδα του ή θα παραμείνει στην Ιταλία για περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών αρχών.