ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΆΝΝΑΣ ΠΟΛΛΑΤΟΥ – «ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ»

A, POLLATOYΝέα τροπή στον θάνατο της αθλήτριας Άννας Πολλάτου που τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο τον περασμένο Μάιο στην εθνική Πάτρας-Πύργου, δίνει η έκθεση των πραγματογνωμόνων.

Παρά τις πληροφορίες ότι στην περιοχή του τροχαίου επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες με έντονη χαλαζόπτωση, κάτι τέτοιο δεν επαληθεύεται. Ωστόσο λίγη ώρα νωρίτερα είχε βρέξει κάτι που ανάγκασε τους οδηγούς να κινούνται με μικρές ταχύτητες.

Ωστόσο ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι το αυτοκίνητο της 31χρονης πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κάνοντας περιστροφή, με αποτέλεσμα να καρφωθεί στο διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο, οι επιβάτες του οποίου τραυματίστηκαν. Εκεί που εστιάζουν οι εμπειρογνώμονες είναι στο ταμπλό του οχήματος της Άννας, το οποίο αποκολλήθηκε από την αλουμινένια βάση του και μπήκε μέσα στην καμπίνα!

Αυτό είχε ολέθριες συνέπειες για την άτυχη αθλήτρια. Εκτός του ότι χτύπησε την άτυχη οδηγό, παρέσυρε το τιμόνι από τον άξονά του, με αποτέλεσμα η αθλήτρια να βρεθεί μετέωρη μέσα στην καμπίνα και ο κορμός της να κολλήσει με βία πάνω στο κάθισμα!

Το κορμί της κοπέλας, η οποία φορούσε ζώνη ασφαλείας, ωθήθηκε προς τα πίσω και αριστερά, με αποτέλεσμα να υποστεί έντονη στρέβλωση, ενώ ο αυχένας της έμεινε μετέωρος στο κενό, αριστερά από το κάθισμα του οδηγού! Η βίαιη κάμψη και διάταση του αυχένα έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης αθλήτριας, καθώς προκάλεσε απότομη διακοπή της αναπνευστικής λειτουργίας, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την ιατροδικαστική εξέταση…

Η οικογένεια της αθλήτριας όπως σημειώνει η εφημερίδα Εspresso αναμένεται να ζητήσει ευθύνες από την κατασκευάστρια εταιρεία του αυτοκινήτου, υποστηρίζοντας ότι το δυστύχημα οφείλεται σε ελαττωματικότητα του συγκεκριμένου Ι.Χ.. Για τον λόγο αυτό, διόρισαν και δικό τους τεχνικό σύμβουλο, ενώ ο δικηγόρος τους, Γιάννης Μαρακάκης, κάνει λόγο για «ωρολογιακή βόμβα που οδηγούσε η Άννα και, δυστυχώς, έσκασε στα χέρια της».

koolnews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ