3η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ

μουσικηΣε πείσμα των καιρών και παρόλα   τα εμπόδια , η Μουσική Κατασκήνωση ανοίγει τις πύλες της σε παλιούς και νέους σπουδαστές. Με την προσθήκη των εξαιρετικών Απόστολου Αλεξίου (πιάνο), Απόλλωνα Γραμματικόπουλου (βιολί) και Θάνου Ρούμπου (παραδοσιακό βιολί), η ομάδα

των διδασκόντων (Δημήτρης Φωτόπουλος/φλάουτο, Χρήστος Κτιστάκης/πιάνο, Μιλτιάδης Οικονόμου/φαγκότο, Θέμης Βαγενάς/βιολοντσέλο,  Ιάκωβος Κολανιάν & Στέλιος Μούστος/κιθάρα, Κώστας Κωστούλης/παραδοσιακό κλαρίνο, Γιάννης Μακρυγιάννης/παραδοσιακά κρουστά και Χρήστος Καλαμπούκας/παραδοσιακό λαούτο) είναι έτοιμη να δώσει την υψηλού επιπέδου διδασκαλία της που συνιστά μια ανεκτίμητη προσφορά στον τόπο, παρακαταθήκη για τον πολιτισμό μας καθώς μορφώνει και κατευθύνει τις νέες και τους νέους ταλαντούχους μουσικούς.

Η ενθάρρυνση στη συνέχιση του θεσμού και η εμπιστοσύνη που δείχνει για μία ακόμη φορά η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας , η ηγεσία του Πολιτιστικού Οργανισμού ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών  αλλά και ο ίδιος ο Δήμαρχος  Τεμπών στους οργανωτές της Μ. Κ. συνιστά μια αντίσταση στην ζοφερή πραγματικότητα που έχει διαμορφώσει στον τόπο μας η οικονομική κρίση και δίνει μια απάντηση δυναμική,  σε όσους δεν πιστεύουν σε λύσεις ή αδιαφορούν για το κοινό καλό ή λιγοψυχούν στα δύσκολα.

Τέλος οι κύριοι συντελεστές αυτής της μεγάλης προσπάθειας οι σπουδαστές, οι νέες και νέοι καλλιτέχνες και οι οικογένειές τους που τους στηρίζουν – αυτοί που πραγματικά αισθάνονται τη δύναμη που έχουν οι  πράξεις αυτές του πολιτισμού, έρχονται να ζήσουν για πέντε μέρες εμπειρίες που θα φέρνουν τη συγκίνηση, τη μέθεξη και τέλος τη γνώση που θα τους οδηγήσει στην αληθινή δημιουργία.

Για πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής: www.musikasykouri.gr

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΤΣΕΡΓΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΟΠΑΠΕΠ ΤΕΜΠΩΝ

ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ  ΜΕΝΗ  ΜΕΛΟΣ ΔΟΠΑΠΕΠΤ  ΤΗΛ 6970 964777

ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛ/ΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΕΜΠΩΝ

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛ/ΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ 3ης ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ  6944935836

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ