ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΙΝΚΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΕ

κοκκαληςΣυλλογική αγωγή κατά του ΟΑΕΕ, αναμένεται να καταθέσει εντός των επομένων ημερών το ΙΝΚΑ Θεσσαλίας, αφού όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, η διοίκηση του φορέα των καταναλωτών έχει έλθει σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου που θα στηρίζει και θα καλύψει τα έξοδα για λογαριασμό των μελών του.

Αίτημα της αγωγής είναι να υποχρεωθεί ο ΟΑΕΕ να παρέχει υγειονομικές υπηρεσίες στους ασφαλισμένους, και επιπλέον να διαγράφει και να μην απαιτεί εισφορές κλάδου υγείας για το χρονικό διάστημα που οι υγειονομικές υπηρεσίες δεν παρέχονταν.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό του ΙΝΚΑ Θεσσαλίας, η αγωγή θα εκδικαστεί μαζί με την αγωγή του ΙΝΚΑ κατά του ΟΑΕΕ και του ΕΟΠΠΥ, η εκδίκαση της οποίας έχει προγραμματιστεί για τις 22 Οκτωβρίου.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα σημαντικό εγχείρημα που ξεκίνησε η διοίκηση του ΙΝΚΑ Θεσσαλίας και ο δραστήριος πρόεδρος Βασίλης Κόκκαλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από το Επιμελητήριο και το ΙΝΚΑ Θεσσαλίας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ