ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

κεαοΤο δρόμο του αγώνα επιλέγουν χιλιάδες μικροεπαγγελματίες με οφειλές στον ΟΑΕΕ για να σταματήσουν τις διώξεις και τις κατασχέσεις που προωθεί το ταμείο μέσω του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών, το οποίο έχει στείλει χιλιάδες ειδοποιητήρια για κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων σε περίπτωση που οι επαγγελματίες δεν ανταποκριθούν και δεν προχωρήσουν σε εξόφληση ή ρύθμιση αυτών των οφειλών.

Οπως τονίστηκε σήμερα από την επιτροπή Πρωτοβουλίας Επαγγελματιών, οι μικροκαταστηματάρχες στη σημερινή συγκυρία αδυνατούν να ανταποκριθούν στις εξοντωτικές ρυθμίσεις που έχει θεσπίσει η κυβέρνηση με εντολή της τρόικας και ζητούν να υπάρξουν αλλαγές για καλύτερες ρυθμίσεις στις οποίες θα μπορούν να ανταποκριθούν.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας συντονισμού του αγώνα η επιτροπή συγκαλεί την Τρίτη στις 7 μ.μ. ευρεία σύσκεψη σε αίθουσα του Επιμελητηρίου, στην οποία καλεί όλους τους επαγγελματίες και εμπόρους του νομού για να συζητήσουν και από κοινού να αποφασίσουν δράσεις για την άσκηση πίεσης στον ΟΑΕΕ και στην κυβέρνηση ώστε να σταματήσουν οι διώξεις και οι κατασχέσεις από το ταμείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ