ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕ 95€ ΓΙΑ 3 ΜΙΚΡΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

UIUΕπιχειρηματίας πλήρωσε συνολικά £75 (περίπου 95€) για τρία μικρά μπουκάλια νερό κατά τη διάρκεια του καύσωνα, στο ξενοδοχείο Wellesley Hotel στο Λονδίνο.

Ο επιχειρηματίας παρήγγειλε τρία μπουκάλια νερού San Pellegrino των  500ml, που κοστίζουν μερικά λεπτά (γύρω στα 60p) στα σούπερ μάρκετ.

Αλλά όταν ζήτησε το λογαριασμό είδε ότι τον χρέωσαν £ 75.

Αυτό που προέκυψε (και να το έχουν υπόψη όσοι …συχνάζουν στο Λονδίνο) είναι ότι το  ξενοδοχείο είναι 5 αστέρων, χρεώνει £600 τη βραδιά για μια σουίτα, και λειτουργεί με ελάχιστη χρέωση £25 (!) ανά άτομο όταν χρησιμοποιείται το μπαρ μετά τις 4πμ!

Το νερό εκεί κοστίζει £5,50 το μπουκάλι και υπάρχει μια επιπλέον χρέωση υπηρεσιών £8.33 Προστέθηκαν λοιπόν και τα £50,17 της ελάχιστης χρέωσης, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό στα £75.

Ο πελάτης έστειλε email στο ξενοδοχείο για να τους πει ότι δεν ήταν ευχαριστημένος με τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν στις 17 Ιουλίου. Το ξενοδοχείο απάντησε tweeting:

@ edwardheaton Ευχαριστούμε που μας ενημερώσατε. Θα φροντίσουμε από δω και πέρα η πολιτική μας να γίνεται πολύ καλά κατανοητή από όλους. Σας ευχόμαστε ότι καλύτερο.

Ο πελάτης πάντως απάντησε λέγοντας πως αν γνώριζε την πολιτική του ξενοδοχείου, θα παρήγγελνε σαμπάνια για να ξεδιψάσει, και όχι νεράκι…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ