ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ 9ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ

PLATANOSΤο ανέμελο παιχνίδι παιδιών κατέληξε σε τραγωδία καθώς το νήμα της ζωής για ένα 9χρονο αγγελούδι κόπηκε με τον πιο τραγικό τρόπο, αφού τον καταπλάκωσε κορμός πλάτανου που βρισκόταν στην πλατεία του χωριού. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 11 το βράδυ στις Κομποτάδες Λαμίας.

Μια παρέα από επτά περίπου παιδιά έπαιζαν στην πλατεία, ενώ λίγο πιο πέρα κάθονταν οι γονείς τους.

Ξαφνικά ακούστηκε ένας θόρυβος. Ένας τεράστιος κορμός από τον πλάτανο κόπηκε στη μέση και άρχισε να πέφτει. Τα παιδιά που ήταν από κάτω σκόρπισαν. Τα περισσότερα έτρεξαν και γλύτωσαν.

Δυστυχώς τα δυο αδελφάκια έτρεξαν προς “λάθος” κατεύθυνση και χτυπήθηκαν από τον κορμό. Tο 9χρονο παιδάκι καταπλακώθηκε, ενώ το μικρότερο αδελφάκι του 4 ετών τραυματίστηκε.

Στην πλατεία επικράτησε πανικός. Όλοι έτρεξαν να βοηθήσουν και να απεγκλωβίσουν τα δυο αδελφάκια, ενώ άλλοι τηλεφώνησαν σε ΕΚΑΒ, αστυνομία και Πυροσβεστική.

Aν και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο με κινητή μονάδα, οι διασώστες δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν το 9χρονο αγοράκι, αφού είχε αφήσει την τελευταία του πνοή καταπλακωμένο από τον πλάτανο.

«Ο πλάτανος είναι πολύ μεγάλος και ο κορμός είχε διχάλα. Ακριβώς εκεί στη διχάλα το ένα κομμάτι που ήταν σάπιο αποκολλήθηκε και έπεσε καταπλακώνοντας τα παιδιά. Αν γινόταν αυτό χθες που είχαμε πανηγύρι στην πλατεία και ήταν γεμάτη κόσμο δεν ξέρω πόσα θύματα θα είχαμε…», είπε σοκαρισμένος ένας από τους κάτοικους του χωριού.

Οι γονείς των παιδιών μένουν χρόνια στο χωριό και είναι πολλοί αγαπητοί στην τοπική κοινωνία, όπως είπε στο lamiareport.gr κάτοικος της περιοχής.

 

newsbomb.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ