Η “ΛΟΓΙΚΗ” ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ…

γεωργιαδηςΚαλεσμένος σε πρωινή εκπομπή ήταν το πρωί σήμερα ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ σήμερα Α. Γεωργιάδης (γιατί αύριο ποιος ξέρει που θα είναι), ο οποίος για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι διαθέτει μια λογική που μπορεί να τρελάνει κόσμο και να εξοργίσει ακόμη και τους πιο ήρεμους ανθρώπους αυτής της χώρας.

Μας είπε λοιπόν ο διατελέσας και υπουργός Ναυτιλίας πολιτικός ότι καλώς δεν πληρώνουν εισφορά κοινωνικής αλληλεγγύης οι εφοπλιστές επειδή μόλις πήραν το σχετικό ειδοποιητήριο απείλησαν ότι θα κλείσουν τα γραφεία τους και θα πάρουν τα πλοία τους και θα φύγουν από την Ελλάδα και έτσι το κράτος που δεν θα μπορούσε να ρισκάρει πήρε πίσω την απόφαση και απάλλαξε το πιο πλούσιο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας από ένα χαράτσι το οποίο πληρώνουν ακόμη και άνεργοι που έχουν μπλοκάκι. Από αυτή την απόφαση αλλά και από τη μη φορολόγηση των εφοπλιστών το κράτος χάνει κάποιο δισ. ευρώ και για να γλυτώσει τη χρεοκοπία έρχεται και απολύει τις καθαρίστριες κερδίζοντας το ιλιγγιώδες ποσό των 4 εκ. ευρώ, από την απόλυση αυτών των γυναικών που δεν έχουν να φάνε ψωμί.

Και φυσικά εδώ έλαμψε και πάλι η λογική του Αδωνη ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι αφού έπρεπε να απολυθούν καλώς απολύθηκαν και δεν μπορούν να επαναπροσληφθούν αφού πρέπει να αντιμετωπιστούν όπως και οι απολυμένοι του ιδιωτικού τομέα.

Για την πώληση του αιγιαλού δεν έδειξε να συγκινείται και υποστήριξε ότι καλώς πωλούνται 160 χιλιόμετρα παραλιών για να βγάλει λεφτά η Ελλάδα πουλώντας τις ωραίες παραλίες της. Μάλιστα χρησιμοποίησε και τη φράση “σιγά τα ωά”.

Και κλείνοντας όταν ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές της εκπομπής για τις διαφορετικές φωνές εντός της ΝΔ για το θέμα των καθαριστριών είπε το αμίμητο ότι η ΝΔ δεν είναι σταλινικό κόμμα, ενώ όταν σχολίαζε νωρίτερα τις διαφορετικές φωνές στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για μπάχαλο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και καλά ο Αδωνις είναι αυτός που είναι, οι άλλοι γιατί κάθονταν και τον άκουγαν και δεν σηκώθηκαν να φύγουν διαμαρτυρόμενοι για τις ηλιθιότητες που ξεστόμιζε;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ