ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ…

χορτα παντου1Με ιδιαίτερη αγανάκτηση οι κάτοικοι του Αμπελώνα βιώνουν καθημερινά την εγκατάλειψη σε όλο το δήμο τους. Μια εγκατάλειψη που πλέον άρχισε να δημιουργεί τεράστια προβλήματα αφού σε όλους τους δημοτικούς χώρους τα χόρτα έχουν σκεπάσει ακόμη και τα παγκάκια, μετατρέποντας όλους αυτούς τους χώρους αναψυχής σε εστίες μόλυνσης, 

στους οποίους αντί να παίζουν παιδάκια και να ξεκουράζονται οι μεγαλύτεροι, έχουν γίνει φωλιές φιδιών αλλά και χώροι εναπόθεσης απορριμμάτων.

Εύλογη λοιπόν η επισήμανση Αμπελωνίτη ο οποίος ζήτησε από τους υπαλλήλους όταν ξεκινήσουν να καθαρίζουν τα χόρτα να προσέξουν πολύ μήπως και βρεθεί ανάμεσά τους και κάποιος άνθρωπος τον οποίο θα έχει σκεπάσει η βλάστηση.

χορτα παντού2Και φυσικά δεν είναι μόνο τα πάρκα που έχουν τα κακά τους τα χάλια λόγω της εγκατάλειψης. Δρόμοι και πεζοδρόμια πολύ κοντά στο κέντρο του Αμπελώνα έχουν σκεπαστεί από ξερά χόρτα αφού από τα συγκεκριμένα σημεία έχει χρόνια να περάσει μηχάνημα του δήμου.

 

 

Χάθηκαν ο στύλος και το STOP
Χάθηκαν ο στύλος και το STOP

Το αποκορύφωμα είναι διασταύρωση στην οποία η βλάστηση που έχει πάρει τη μορφή ζούγκλας έχει σκεπάσει στύλο της ΔΕΗ αλλά και σήμα STOP, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για τους τους διερχόμενους οδηγούς και κυρίως για τα μικρά παιδιά που παίζουν ανέμελα στη γειτονιά τους.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ