ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Δ.Κ. ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣυνάντηση με τους προέδρους της Δημοτικής Ενότητας Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ είχε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θανάσης Νασιακόπουλος. Στη συνάντηση που έγινε στο δημαρχείο της Νίκαιας ο νεοεκλεγείς δήμαρχος τόνισε ότι η η συνεργασία και η διαρκής επικοινωνία με τα τοπικά συμβούλια είναι βασική θέση

της νέας δημοτικής αρχής η οποία με την ανάληψη των καθηκόντων της θα αρχίσει να υλοποιεί τα έργα πρώτης προτεραιότητας που πρότειναν τα τοπικά συμβούλια.

Οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν διεξοδικά με τον Θανάση Νασιακόπουλο όλα τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή τους. Κατέθεσαν μάλιστα τις προτάσεις τους  για τα έργα άμεσης προτεραιότητας αλλά και για έργα που μπορούν να ενταχθούν σε ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα για να υλοποιηθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο ορισθείς αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νίκαιας και Αγροτικής Ανάπτυξης Α. Ρεντζιάς, ο ορισθείς αντιδήμαρχος Δημοσίων Έργων, Καθαριότητας και Πρασίνου Β. Βισβίκης, ο ορισθείς  Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κραννώνα  Σ. Καλέτσιος, ο ορισθείς Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Α. Χατζούλης,,  οι δημοτικοί σύμβουλοι Σ. Σωτηρίου και Χ. Τσιχίτας οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων Διλόφου, Ζαππείου, Μοσχοχωρίου, Μύρων, Νέας Λεύκης, Νέων Καρυών, Νίκαιας, και  Χαράς Β. Μανωλοπούλου, Κ. Σωτηροπούλου – Γκαραγκούνη, Δ. Κουτσιόπουλος, Χ. Μανωλόπουλος, Φ. Μαυρίκη, Γ. Γκαβάνας, Β. Πιλάτου, και Σ. Ανυφαντής. Συμμετείχε  επίσης ο τοπικός  σύμβουλος Νέων Καρυών Χ. Μουτούδης.

Ο Θανάσης Νασιακόπουλος στο πλαίσιο της συνεργασίας και της ενημέρωσής, έχει προγραμματίσει συνάντηση με τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων της Δ.Ε. Κραννώνα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ