ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Δ.Ε. ΚΡΑΝΝΩΝΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣυνάντηση με τους προέδρους της Δημοτικής Ενότητας Κραννώνα του Δήμου Κιλελέρ είχε ο νεοκλεγείς δήμαρχος  Θανάσης Νασιακόπουλος.

Στη συνάντηση που έγινε στο δημαρχείο των Αγίων Αναργύρων οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν διεξοδικά με τον Θανάση Νασιακόπουλο όλα τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή τους.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος τόνισε με σαφήνεια στους προέδρους ότι η συνεργασία και η συνεχής επικοινωνία  με τα τοπικά συμβούλια είναι βασική και αδιαπραγμάτευτη θέση της νέας δημοτικής αρχής.

Οι πρόεδροι κατέθεσαν τις ολοκληρωμένες προτάσεις τους  για τα έργα άμεσης προτεραιότητας αλλά και για έργα που μπορούν να ενταχθούν σε εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα και να υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια της πενταετούς θητείας της νέας δημοτικής αρχής.

Η συνάντηση στη Δημοτική Ενότητα Κραννώνα ήταν η τελευταία από μια σειρά συναντήσεων που πραγματοποίησε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Κιλελέρ. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων με τους 34 προέδρους ο Θανάσης Νασιακόπουλος, δήλωσε  ότι με την ανάληψη των καθηκόντων της η νέα δημοτική αρχή θα αρχίσει να υλοποιεί τα έργα πρώτης προτεραιότητας που πρότειναν τα τοπικά συμβούλια. Δήλωσε επίσης πόσο χρήσιμη ήταν η συνεργασία με τους προέδρους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα του για την αναλυτική καταγραφή των προβλημάτων  αλλά και για την κατάθεση  εποικοδομητικών προτάσεων για την περιοχή τους, διαπιστώνοντας ταυτόχρονα την ταύτιση απόψεων και το άριστο κλίμα συνεργασίας.

Τόνισε με έμφαση  ότι θα δοθούν στους προέδρους και στα τοπικά συμβούλια οι αρμοδιότητες που πρέπει έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί στην πράξη η αποκέντρωση για την επίτευξη όλων των στόχων που έχει θέσει η νέα δημοτική αρχή.

Τέλος ο νεοεκλεγείς δήμαρχος ανέφερε ότι τόσο αυτός, οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και οι υπηρεσίες του Δήμου, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της νέας δημοτικής αρχής, θα βρίσκονται δίπλα στους προέδρους θα ακούνε τις προτάσεις και θα ανταποκρίνονται άμεσα στα αιτήματα τους.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο προταθείς Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Α. Βαρδακούλης, ο ορισθείς αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κραννώνα Σ. Καλέτσιος, ο ορισθείς αντιδήμαρχος Δημοσίων Έργων, Καθαριότητας και Πρασίνου Β. Βισβίκης, ο ορισθείς Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Α. Χατζούλης,,  ο δημοτικός σύμβουλος Σ. Σωτηρίου οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων Αγίων Αναργύρων, Αγίου Γεωργίου, Βουναίνων, Δοξαρά, Κραννώνος – Κάμπου, Κυπαρίσσου, Μαυροβουνίου, Μικρού Βουνού και Ψυχικού Ν. Καραβασιλειάδης, Γ. Νανούλη, Ι. Μερτζανίδης, Ε. Κωσταβάρας, Κ. Τσιαγκλάνης, Α. Κανέψος, Κ. Μπάγκας, Ν. Αδαμούλης και Ν. Γκαμπλιάς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ