ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ DOBROLET ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΕ

2VIΣτην ανακοίνωσή της η ρωσική εταιρεία σημειώνει ότι σταματά προσωρινά τα δρομολόγιά τις από τις 4 Αυγούστου «λόγω των οικονομικών κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Τη διακοπή των πτήσεών της λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία από την Ευρωπαϊκή Ένωση με αφορμή την ουκρανική κρίση ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία πτήσεων χαμηλού κόστους Dobrolet, θυγατρική της μεγαλύτερης ρωσικής εταιρείας Aeroflot.

Στην ανακοίνωσή της η ρωσική εταιρεία σημειώνει ότι σταματά προσωρινά τα δρομολόγιά τις από τις 4 Αυγούστου «λόγω των οικονομικών κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

«Πολλοί Ευρωπαίοι συμβαλλόμενοι αρνήθηκαν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους» απέναντι στην Dobrolet, ακυρώνοντας για παράδειγμα συμβόλαια για την τεχνική υποστήριξη ή την ασφάλιση των αεροσκαφών της, εξηγεί η εταιρεία.

«Λόγω αυτών των άνευ προηγουμένου πιέσεων (…) η Dobrolet υποχρεώνεται να διακόψει τις πτήσεις της και την έκδοση εισιτηρίων».

Η εταιρεία πραγματοποίησε την πρώτη της πτήση τον Ιούνιο, συνδέοντας τη Μόσχα με τη Σιμφερόπολη, την πρωτεύουσα της Κριμαίας, της χερσονήσου που προσαρτήθηκε τον Μάρτιο από τη Ρωσία. Το φιλόδοξο σχέδιό της ήταν να προσφέρει εισιτήρια χαμηλότερου κόστους, έως και 40%, και να μεταφέρει 200.000 επιβάτες μέχρι το τέλος του έτους.

skai.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com