ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ «ΦΥΤΡΩΣΑΝ»… ΔΙΟΔΙΑ

Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στους Διωκόμεους με αφορμή τη σύσκεψη φορέων για τα διόδια

διοδιαΈπρεπε να χαθούν 3 ακόμη ζωές νέων ανθρώπων  για να «ξυπνήσουν»  οι υπεύθυνοι παράγοντες και να ανακαλύψουν ότι στην περιοχή μας , όπως και σε όλη τη χώρα , «φυτρώνουν» διόδια.

Πόσα χρόνια κατάληψης των εθνικών οδών από τους σύγχρονους  λήσταρχους-εργολάβους, επιδρομής στις τσέπες μας, καταπάτησης του αναφαίρετου δικαιώματός μας στην ελεύθερη και ασφαλή μετακίνηση, πρέπει να περάσουν;

Ποιο είναι το όριο στο φόρο αίματος που ενεργοποιεί την ευαισθησία σας , κύριοι της περιφέρειας ;

Αυτοί που σήμερα ξαφνικά είδαν το φως τους , είναι οι ομοτράπεζοι των εργολάβων, αυτοί που έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στις συμβάσεις ξεπουλήματος.

Αυτοί που χτυπούν φιλικά στην πλάτη τους αγανακτισμένους κατοίκους , είναι οι ίδιοι που εγκατέλειψαν τους εκατοντάδες πολίτες που σύρονται στα δικαστήρια γιατί τόλμησαν να αντισταθούν , να διαμαρτυρηθούν , να διεκδικήσουν, χρόνια τώρα την κατάργηση των διοδίων.

Πόσο εχέγγυοι μπορεί να είναι ;

Για να μην βρεθούμε ξανά μετά  το επόμενο τραγικό γεγονός , είναι ανάγκη, όλοι εμείς που βιώνουμε καθημερινά τις πολιτικές εξαθλίωσης της κοινωνίας και του ξεπουλήματος δημόσιων αγαθών και κοινωνικών δομών, να μαζικοποιήσουμε τη δράση μας με στόχο την κατάργηση όλων των διοδίων που βάζουν μπάρες στη ζωή μας.

Απαιτούμε να σταματήσουν τώρα όλες οι ποινικές διώξεις.

Η ασφάλεια των δρόμων δεν κινδυνεύει από το λαό που αγωνίζεται αλλά από αυτούς που θυσιάζουν την ανθρώπινη ζωή για το κέρδος μιας χούφτας μεγαλοεργολάβων.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ