ΠΑΤΡΑ: ΑΚΑΡΙΑΙΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙΟΥ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ

IwIΗ Πάτρα το τοπικό ποδόσφαιρο και ο Αστέρας Μιντιλογλίου, θρηνούν για τον άδικο χαμό του 30χρονου Κώστα Κουλούρη, που έχασε πρόωρα και άδικα τη ζωή του χθες σε τροχαίο δυστύχημα στην Παραλία Πατρών.

Ο Κώστας Κουλούρης επέβαινε σε δίκυκλο που συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο στην παραλιακή λεωρόρο, στο ύψος της Παραλίας Πατρών. To θανατηφόρο τροχαίο έγινε χθες το απόγευμα. Το αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 44χρονος ομογενής από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη και είχε κατεύθυνση προς Πύργο, ενώ ο 30χρονος κινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr, ο θάνατος του 30χρονου άνδρα ήταν ακαριαίος. Ο Κώστας Κουλούρης ήταν ποδοσφαιριστής του Αστέρα Μιντιλογλίου και ιδιαίτερα αγαπητός στην αθλητική-ποδοσφαιρική οικογένεια της πόλης.

Η είδηση για τον θάνατό του έπεσε σαν κεραυνός στο Μιντιλόγλι και στην Πάτρα, ενώ φίλοι και άνθρωποι του αθλητισμού και του τοπικού ποδοσφαίρου μην μπορώντας να συνειδητοποιήσουν την απώλειά του, πλημμύρισαν με μηνύματα θλίψης τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

thebest.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ