12ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ 9ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

7I9Ο 9χρονος έτρεξε στο σπίτι του -στο Δυτικό Michigan- και κατέρρευσε στη βεράντα γύρω στις 6 μ.μ. τη Δευτέρα. Είχε δεχτεί πολλές μαχαιριές από 12χρονο σε παιδική χαρά.

Η αστυνομία ανέφερε ότι το μεγαλύτερο αγόρι, στη συνέχεια άφησε την παιδική χαρά και κάλεσε την αστυνομία για να παραδοθεί.

Μάρτυρες είπαν ότι τέσσερα παιδιά έπαιζαν όταν ένα από αυτά, για άγνωστους λόγους, τράβηξε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε το αγόρι.

Ένας άλλος μάρτυρας που μένει κοντά στην παιδική χαρά, είπε ότι το μεγαλύτερο αγόρι τον πλησίασε μετά την επίθεση και του ζήτησε να χρησιμοποιήσει το κινητό του. Είπε ότι ήταν «πολύ ήρεμο», κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε την επίθεση. “Η μόνη φορά που ύψωσε τη φωνή του ήταν όταν ήρθε η αστυνομία”, δήλωσε ο μάρτυρας: “όταν  έφτασαν οι αστυνομικοί στο πάρκο και πήγαν να βοηθήσουν το θύμα, ο 12χρονος φώναζε, « Γεια σας, εδώ είμαι. Λάθος δρόμο πήρατε»”.

Ο 12χρονος που ζούσε μαζί με τους γονείς του και τα δύο του αδέλφια στο πάρκο, δεν παραδέχτηκε την ενοχή του στο δικαστήριο ανηλίκων, την Τρίτη, και οδηγήθηκε σε κέντρο κράτησης ανηλίκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ